Preloader
+ 38 067 108 81 10 ПН-ПТ с 9:00 до 17:00
0 Корзина

Политика конфиденциальности

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Згідно з вимогами Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги, в тому числі шляхом кредитування. Чи не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з'ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов'язань за договорами (в т.ч. кредитним). Розуміючи, що в обсяг інформації, яка буде перевірятися, може бути включена інформація для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності в разі її необхідності. Я також згоден з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації. Я не заперечую проти використання особистих даних для необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.
Ми цінуємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://budlea.com.ua. При використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: [email protected]

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО:
У разі оформлення замовлення, участі в акціях, дослідженнях або інших взаємодіях з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.
Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, які надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту.
Для того щоб зробити замовлення товарів, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.
Якщо Ви не згодні з будь-яким з умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.
Згода на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: [email protected].

ЧОМУ МИ ОБРОБЛЯЄМО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

  • Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, який Ви оформили, або для інших цілей, на шляху до задоволення інтересів споживача, а також для запобігання випадкам шахрайства. 
  • Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вам про зміни умов роботи або повідомленні важливих повідомлень, щодо замовлень на сайті нашої компанії.
    Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Політиці конфіденційності, відповідно до строків, встановлених чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

ЯК ЗБИРАЄМО ІНФОРМАЦІЮ:
Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, по Вашій згоді під час реєстрації на сайті. Коли Ви входите до промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання. При оформленні замовлення, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість підтвердити замовлення і доставити його. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.
Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies.

COOKIES:
Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія з'явилася можливість використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.
Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас прийшли або заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не передають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://budlea.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту https://budlea.com.ua, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.
Крім того, веб-сайт https://budlea.com.ua може містити посилання на сайти, які не належать нашою компанією. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

ТЕХНІЧНЕ ОСНАЩЕННЯ СТОРІНОК САЙТУ https://budlea.com.ua МОЖЕ ВМИКАТИ В СЕБЕ МОДУЛІ:
Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;
Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000;
Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на сайті https://budlea.com.ua, Like, Ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту https://budlea.com.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube.


КОНКУРСИ ТА АКЦІЇ:
Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наших промо-акціях, і іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використовуємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вам в разі виграшу). Через деякий час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо з нашої бази даних, якщо Ви не дали згоди на її збереження і використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції, ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про вас в рекламних цілях, в тому числі право публікації вашого імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо - та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

ТРЕТІ СТОРОНИ, що надають послуги:
У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній і особам, які виконують безліч функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів. Ці компанії можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, окрім тих, які вказані в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.
Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію скачують, тип браузера і операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію і узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш сайт до потреб відвідувачів.


РОЗГОЛОШЕННЯ І ПЕРЕДАЧА ДАНИХ:
Ми не продаємо, чи не передаємо і не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках, визначених чинним законодавством України, а також

  • в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;
  • третім особам, які надають нам підтримку і послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може трапитися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.п.), щоб зрозуміти, які дії здійснюють гості сайту.

ОНОВЛЕННЯ ЦЬОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ:
Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни і оновлення. Всі зміни в цій Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на даний момент. У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.

Главная