Чим приклеїти матеріали з ПВХ до бетону

Поклейка підлогових ПВХ покриттів до бетонної основи-важливе завдання. Від правильності її виконання залежить міцність і довговічність покриття, його зносостійкість і цілісність, а також безпеку і комфорт людей, які з ним взаємодіють.

Найпростішим і зручним способом приклеїти матеріали з ПВХ до бетону є використання спеціального клею Teknobond 250, одночасно сумісного і з пластиком, і з бетоном.

Акриловий клей Teknobond 250 не вимагає додаткових приготувань і може наноситься на готову основу після відкриття упаковки і перемішування готової суміші. Клей необхідно наносити зубчастим шпателем, рівномірно розподіляючи суміш по підставі. Через 2-3 хвилини після нанесення Teknobond 250 основа готова до поклейки ПВХ матеріалів. Первинна фіксація підлогового покриття відбувається через 15-20 хвилин після приклеювання, а через 24 години приміщення готове до повноцінної експлуатації.

Готовий до застосування клей Teknobond 250 на водній основі володіє підвищеною міцністю зчеплення з підлоговими покриттями з лінолеуму, вінілу, латексу і каучуку. Завдяки швидкій і міцній зчепленні акриловий клей надійно фіксує фінішне покриття, запобігає утворенню повітряних бульбашок і сповзання ПВХ матеріалу.

Після застигання акриловий клей Teknobond 250 стійкий до високих температур і значних механічних навантажень. Завдяки цим особливостям еластичний клейовий склад активно використовують для приклеювання ПВХ покриттів на поверхні теплих підлог і в приміщеннях з великими пішохідними і механічними навантаженнями.

Завдяки сучасним розробкам надійно приклеїти матеріали з ПВХ до бетону стало просто-достатньо грамотно використовувати еластичний клей з підвищеною міцністю зчеплення Teknobond 250.