Чим приклеїти плитку до дерева

Основна складність в поклейці плитки до дерева полягає в створенні еластичного з'єднувального шару, здатного компенсувати незначні коливання підстави в процесі експлуатації. Для вирішення цього непростого завдання розроблений пастоподібний клей на основі емульсійного полімеру Teknofay 200, розрахований на еластичні основи, схильні до деформації.

Готовий до використання клей простий в застосуванні, а завдяки збільшеному терміну життя дозволяє здійснювати складні роботи, що не терплять поспіху і вимагають уважності і скрупульозності.

Щоб приклеїти плитку до дерева необхідно підготувати дерев'яне підстави до ідеального стану - вирівняти, відремонтувати, очистити і знежирити. На готову дерев'яну основу рівномірно наноситься попередньо перемішаний клей Teknofay 200. Для підвищення адгезії клею до дерев'яної поверхні клей наноситься рівною стороною шпателя, а після розрівнюється зубчастої стороною. Протягом 30 хвилин після нанесення клею на дерево необхідно приклеїти плитку. При цьому бажано використовувати гумовий молоток.

Через 24 години після нанесення, клей повністю застигає, утворюючи одночасно міцний і еластичний з'єднувальний шар з високою міцністю зчеплення плитки і дерева. Таке з'єднання плитки і дерев'яної основи має високі експлуатаційні характеристики, стійке до температурних перепадів, впливу вологи і механічних навантажень.


Під час експлуатації пастоподібний клей Teknofay 200 компенсує деформації дерев'яної основи, зберігає цілісність плитки, рівномірно розподіляючи навантаження під нею і роблячи фінішне покриття більш стійким до розтріскування і сколів.

Приклеїти плитку до дерева-складне завдання і ефективно її вирішити можна тільки за допомогою професійного клею Teknofay 200, призначеного саме для цього.