Чим приклеїти плитку до гіпсокартону

Гіпсокартон-це вдале рішення для безлічі інженерних завдань в житлових, офісних і промислових приміщеннях. Завдяки своїй універсальності гіпсокартон дозволяє "перекроїти" наявний простір або ж облицювати його на власний розсуд плиткою з кахлю, мармуру або граніту.

При виконанні зовнішніх і внутрішніх оздоблювальних робіт на гіпсокартонній основі відмінно зарекомендував себе клей Teknofay 200. Володіючи підвищеною міцністю схоплювання цей клей допомагає надійно приклеїти плитку до гіпсокартону, створюючи рівний і довговічний куля плиткового покриття.

Щоб раз і надовго приклеїти керамічну, гранітну або мармурову плитку до гіпсокартону досить застосувати клей Teknofay 200, попередньо приготувавши клейовий склад відповідно до інструкції на упаковці.

  • Клей Teknofay 200 простий у приготуванні і зручний для використання як в промислових масштабах, так і для приватного застосування. Після змішування з водою клейова суміш готова до виконання робіт протягом мінімум 6 годин, що дозволяє максимально якісно виконати поклейку плитки в самих важкодоступних ділянках.
  • Клей Teknofay 200 володіє підвищеною адгезією, що робить його найкращим рішенням для приклеювання плитки до гіпсокартону як в горизонтальній, так і у вертикальній площинах. Разом з тим Гідрофобний клей з підвищеною міцність зчеплення відмінно справляється з приклеюванням плитки малого і середнього розмірів, а також плитки з високим поглинанням вологи.


Після повного застигання Teknofay 200 стійкий до впливу високих і низьких температур, температурних перепадів і підвищеної вологості, дозволяючи створити захисний оздоблювальний шар в басейнах, морозильних камерах, лазнях і саунах.

Клей Teknofay 200 чудово приклеює будь-яку плитку до гіпсокартону в приміщенні і на вулиці, забезпечуючи надійність і довговічність плиткового покриття на гіпсокартонній основі.