Чи потрібно клеїти лінолеум

Чи потрібно клеїти лінолеум до бетонної підлоги - часте питання? Хто хоч раз розгортав рулон лінолеуму на підлозі і пробував почекати, поки покриття "саме розгладиться і вляжеться", знає напевно - клеїти лінолеум потрібно! Більш того, клеїти лінолеум потрібно з використанням правильно підібраного клею, яким є акриловий клей Teknobond 250.

Простий і зручний у використанні акриловий клей не вимагає додаткових приготувань, легко наноситься на поверхню за допомогою шпателя з зубцями, не розтікається і зберігає свою консистенцію в процесі застосування. Через 2-3 хвилини після нанесення клею відбувається повноцінна адгезія і можна сміливо наклеювати фінішне підлогове покриття. Teknobond 250 швидко і міцно схоплюється, фіксуючи лінолеум в потрібному положенні, дозволяє розрівняти і максимально щільно укласти рулонне покриття.

Готовий до застосування акриловий клей Teknobond 250 на водній основі розроблений безпосередньо для приклеювання таких підлогових покриттів як натуральний лінолеум, вінілові, лінолеумні і каучукові покриття, ковролін, килимова, кварц-вінілова і пробкова плитка.

Клей Teknobond 250 не містить розчинників і після повного застигання безпечний для здоров'я людини. Даний клей ефективно працює як в житлових і офісних будівлях, медичних і соціальних установах, що мають велику кількість відвідувачів, так і промислових приміщеннях з інтенсивним механічним навантаженням на підлогу.

 Грамотно і своєчасно приклеєний лінолеум в таких приміщеннях це:

  • безпека і зручність переміщення відвідувачів
  • чистота і охайність підлогового покриття
  • міцність і довговічність експлуатації лінолеуму на підлозі
  • запобігання бульбашок, здуття, інших дефектів незакріпленого покриття

 

Для того, щоб зміцнити лінолеум на підлозі і продовжити період його безремонтної експлуатації в належному вигляді, досить міцно приклеїти лінолеум на етапі укладання, застосовуючи акриловий клей Teknobond 250 відповідно до інструкції.