Унікальна новинка – акриловий клей Teknobond 250

Поспішаємо поділитися з вами новиною про вступ нового клею Teknobond 250! Цей акриловий клей на водній основі з підвищеною міцністю зчеплення розроблений спеціально для приклеювання таких підлогових покриттів як натуральний лінолеум, вінілові, лінолеумні і каучукові покриття, ковролін, килимова, кварц-вінілова і пробкова плитка. Даний клей ефективно працює як в житлових і офісних будівлях, медичних і соціальних установах, що мають велику кількість відвідувачів, так і промислових приміщеннях з інтенсивним механічним навантаженням на підлогу.
 


Простий і зручний у використанні клей Tеknobond 250 не вимагає додаткових приготувань, легко наноситься на поверхню за допомогою шпателя з зубцями, не розтікається і зберігає свою консистенцію в процесі застосування. Через 2-3 хвилини після нанесення клею відбувається повноцінна адгезія і можна сміливо наклеювати фінішне підлогове покриття.

Ми вже випробували клей Teknobond 250, який справляється з поставленим завданням на всі 100%, тому рекомендуємо його і вам. Замовити клей ви можете у нас на сайті або ж за номером телефону.