Що таке ППЕ полотно та де його застосовують

ЩО ЯВЛЯЄ СОБОЮ ПОЛОТНО ППЕ?

Полотно ППЕ – це матеріал із спіненого поліетилену без покриття. Спінений поліетилен здатний поглинати навантаження від багаторазових ударів, зберігаючи при цьому  свою цілісність. Завдяки цим властивостям, матеріал знайшов своє широке застосування у різних сферах  будівництва та легкої промисловості. Мінімальна товщина полотна - 0,8 мм, максимальна -10 мм. Пінополіетилен служить захисною оболонкою, як обгортковий або прокладний матеріал.

ДЕ ЗАСТОСОВУЮТЬ ПОЛОТНО ППЕ?

Полотно ППЕ має високі показники по  гідроізоляційним,  теплоізоляційним, звукоізоляційним властивостям, тому його широко застосовують у цивільному будівництві та легкій промисловості.

  • утеплення та звукоізоляція стель та стін у будівництві будівель та споруд
  • тепло-шумоізоляційна підкладка під ламіновані підлоги, паркет, лінолеум
  • термоізоляція трубопроводів  великих діаметрів
  • пакувальний та захисний матеріал при транспортному перевезенні різних товарів : меблів, кераміки, скла, дерева, побутової техніки
  • ізоляційний матеріал для кондиціонерів та холодильних установок


ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ ПОЛОТНО ППЕ ПРИ ВЛАШТУВАННІ ПІДЛОГИ?

Спінений поліетилен застосовується як підкладка під паркет і ламінат. Рулонний матеріал укладається, як розділовий шар між підлоговим покриттям і основою підлоги. Спінений поліетилен забезпечує амортизацію і поглинає небажані шуми, що виникають при ходьбі по підлозі; поглинає вологу, запобігаючи розбуханню підлогового покриття, створює надійний звукоізоляційний і теплоізоляційний шар.

Супутні товари