Як правильно захистити стіни та кути в приміщенні

Активний розвиток інфраструктури в Україні, стрімка поява нових матеріалів і технологій впливає на нове розуміння, як повинні виглядати соціальні об'єкти. При відвідуванні офісу, фірми, торгово-розважального комплексу, готелю, логістичного комплексу або приміщення промислового призначення, лікарні, школи, дитячого закладу приємне враження складається в перші хвилини.
Якісно зроблений ремонт і сучасні дизайнерські рішення, вдало підібрана колірна гамма приваблює відвідувачів до комфортного знаходження всередині закладу.

Раніше при відсутності якісних матеріалів використовували відбійники з ДСП або МДФ, які при ударі відшаровувалися, кришилися і відпадали разом зі штукатуркою.


Таке декоративне покриття з великою натяжкою можна було назвати естетично привабливим або, дійсно, матеріалом, що захищає стіни від пошкоджень.

 

Стіни і кути в таких закладах схильні до постійного забруднення, їх доводиться постійно приводити в порядок, чистити і фарбувати.


Все це економічно не вигідно, трудовитратно і призводить до зайвих клопотів.

Тепер на зміну такому рішенню прийшли матеріали, які кардинально змінили інтер'єр і дизайн установ, а, найголовніше, стали реально захисним покриттям для стін і кутів.  Установка відбійників-поручнів і відбійників-панелей у громадських місцях розрахована на регулярне переміщення великої кількості людей.

Практичне вінілове покриття максимально стійке до регулярного вологого прибирання агресивними дезінфекційними засобами, застосування яких неминуче в громадських місцях, особливо в амбулаторіях і лікарнях.

 

Всі моделі панелей, поручні, відбійників чудово зберігають первинний зовнішній вигляд і поглинають силу удару від випадкових зіткнень. Вдало підібраний колір вінілових панелей змінить інтер'єр і збереже привабливий зовнішній вигляд будь-якого приміщення.

Супутні товари