Як зігнути арматуру в домашніх умовах

Питання про те, як зігнути арматуру без використання професійного обладнання, може виникнути не тільки на будмайданчиках, але і при будівництві на присадибній ділянці. У цій статті ми розглянемо прості, але дуже функціональні інструменти від виробника Afacan, які допоможуть вам впоратися з цим завданням.

Найпоширеніші ручні інструменти для згинання арматури включають:

Цей спеціальний інструмент застосовується для згинання сталевих прутів, які зафіксовані в бетонних конструкціях. Ключ для арматури виготовлений з легованої сталі, що забезпечує його міцність і довговічність. Рукоятка ключа покрита спеціальною порошковою фарбою і має прогумований наконечник для зручного хвата.


Представлений ряд ключів для арматури Afacan включає 12 моделей, призначених для згинання прутків діаметром від 10 мм до 32 мм з кроком в 2 мм.

Один ключ може зігнути 1 сталевий прут певного діаметру. Ця зручність й різноманітність вибору роблять його ідеальним інструментом для різних завдань. Вага ключів коливається від 950 г до 7,5 кг, а довжина варіюється від 71 до 150 см, що забезпечує їх зручність в експлуатації та перенесенні.

Цей інструмент призначений для згинання круглої, квадратної та смугової сталі й ідеально підходить для використання в домашніх умовах.

Модельний ряд ручних верстатів Afacan складається з 7 моделей, призначених для згинання арматури діаметром від 6 до 16 мм.Довжина важелів варіюється від 94 см до 143 см, в залежності від моделі.


Для використання ручного верстата, його потрібно закріпити на міцній горизонтальній поверхні за допомогою саморізів або болтів. Це забезпечує стабільність і безпеку при роботі з інструментом.

Коли потрібна обробка арматури в промислових масштабах, застосовують професійне обладнання, таке як електричні верстати. Вони значно підвищують ефективність процесу, спрощують роботу і дозволяють обробляти арматуру на великих будмайданчиках. Однак для приватного будівництва або невеликих проектів Вам буде достатньо ручних інструментів.

Якщо у вас немає необхідності обробляти арматуру на промисловій шкалі, то ручні інструменти впораються з цим завданням в домашніх умовах.

Арматура знаходить широке застосування при зведенні залізобетонних конструкцій, особливо кутових при створенні конструкційних елементів. Гнучка арматура забезпечує міцність і надійність залізобетонних конструкцій, а використання професійних інструментів Afacan дозволяє зробити це легко і безпечно.

Інструменти Afacan пропонують прості, але надійні способи згинання арматури в домашніх умовах. Якщо вам потрібно обробити арматуру для свого будівельного проекту, відвідайте інтернет-магазин Будлея і виберіть відповідний інструмент від Afacan.

Ми гарантуємо якість і надійність наших продуктів, а також підтримку на всіх етапах вибору й експлуатації обладнання. Почніть з нами і досягніть великих результатів у Вашому будівництві!

Супутні товари