Як захистити стіни та кути в лікарнях

Захист стін і кутів в лікарнях і медичних центрах вимагає додаткової уваги. Постійно велика кількість відвідувачів призводить до того, що приміщення вимагають більш частого ремонту і більш ретельного догляду за стінами і кутами.

Чи можна попередити руйнування стін і кутів, не вдаючись до дорогих ремонтних робіт? - Для цього ідеально підходять відбійники для стін. Матеріал покриття стійкий до дезинфікуючих засобів, витримує механічні пошкодження і удари від пересування кушеток і візків, стійкий до забруднень.

Приміщення в лікарнях, госпіталях і амбулаторіях мають свою специфіку, тому і захист стін і кутів повинний бути різноманітним. Наприклад, в коридорах потрібно захистити стіни від ударів спинками стільців, а кути - від відколів і ударів пересувними кушетками.

Приймальні відділення швидкої допомоги страждають від того ж пересувного медичного обладнання, а операційні потребують захисту для стін, яка, крім механічних пошкоджень, повинна бути і екологічно безпечною, стійкою до хімічної та антисептичної обробки. При цьому покриття всіх відбійників не повинно викликати алергічних реакцій у пацієнтів. Висока стійкість вінілових відбійників до удару дозволяє зберегти стіни і кути в реанімаціях і відділеннях швидкої допомоги.

На сходових маршах додатково встановлюються відбійники-поручні, які крім захисту стін від пошкодження ще й допомагають пацієнтам пересуватися.

Функціональним і найбільш ефективним рішенням для захисту всіх кутів в медичних установах служать вінілові відбійники для кутів.

Облаштування підземних паркінгів у великих і малих медичних центрах супроводжується використанням спеціальних гумових відбійників зі світловідбиваючими елементами для паркінгів.

Всі захисні системи дуже легко монтуються. Монтаж відбійника проводиться із застосуванням самих звичайних інструментів.

  • Висота монтажу залежить від точки найбільшої ймовірності зіткнення зі спинкою стільця, узголів'я стаціонарного ліжка, кушетки або пересувного обладнання. 
  • Після здійснення розмітки на поверхні стіни за допомогою будівельного рівня потрібно за допомогою перфоратора просвердлити отвори в стіні.
  • Закріпити алюмінієвий профіль дюбелями з інтервалом 50 см.
  • Прикріпити гумовий ущільнювач в пази алюмінієвого профілю. 
  • Закріпити заглушки і вінілову накладку.

Великий вибір кольору по RAL виконує і привабливу естетичну функцію. Кольоровий спектр вдало впишеться в будь-який дизайн приміщення. Палітра представлена в 32 кольорах.

Супутні товари