Відбійники для паркінгу

У відкритих і закритих паркінгах, в складських приміщеннях, логістичних центрах рекомендується використання запобіжних систем для захисту стін і кутів від механічних пошкоджень, ударів. Гумові відбійники дозволяють захистити і автомобіль, і стіни від випадкових ударів і наїздів. Установка таких відбійників, крім захисної функції, має і привабливий зовнішній вигляд.  

При використанні гумових відбійників збільшується період безремонтної експлуатації будівлі.

Спеціальні ударостійкі гумові відбійники (захисні кутові і стінові демпфери) для парковок дозволяють захистити стіни від пошкоджень. Це запобіжна система RG 150 чорного кольору зі світловідбиваючими елементами жовтого кольору, яка монтується на висоті 65-70 см від підлоги за допомогою дюбелів.

Система RG80 для захисту кутів на паркінгах, автостоянках, логістичних центрах, промислових цехах служить ідеальним захистом для стін і кутів. Комплектується відбійник подвійний яскравою вставкою. Це дозволяє водіям краще орієнтуватися в тісному просторі паркінгу. Також для захисту кутів відмінно підійдуть кутові відбійники RG100 з термоеластопласту (ТРЕ), які запобігають деформації стін і Колон. Найкращий захист забезпечує металевий профіль з оцинкованої сталі, який знаходиться під гумою.

Забезпечити цілісність настінного покриття, захистити стіни від зовнішніх забруднень, механічних пошкоджень, допоможуть настінні відбійники HSP200 і HSP151, а також захист для кутів HSP75 і HSP102 разом з плінтус HSP100, HSP150. Така система широко застосовується на об'єктах харчової промисловості, в паркінгах і в логістичних центрах.

Всі відбійники, завдяки пустотам, при ударі працюють як амортизатори, дозволяючи знизити його силу. Навіть при пошкодженні відбійника його легко зняти і замінити новим.  При великому скупченні автомобілів збільшується ймовірність зіткнення зі стіною, колоною при заїзді, виїзді, парковці.  Запобіжні системи для захисту стін і кутів для паркінгів і складських комплексів оснащені вбудованими сигнальними світловідбиваючими вставками, що дозволяє водіям орієнтуватися в тісних просторах парковок для маневру.  

Супутні товари