Відбійники для стін та кутів

Одним з найефективніших рішень для захисту стін і кутів в місцях постійного перебування великої кількості відвідувачів, підвищеної небезпеки ударів і інтенсивного забруднення є відбійники ТМ "Арфен". Захист стін таким способом гарантований, при цьому корисна площа приміщення зберігається, санітарні норми дотримуються, забезпечується регулярна атисептична антибактеріальна обробка. Монтаж таких відбійників відрізняється зручністю і простотою.

При цьому привабливість дизайнерських рішень лікарняних та інших приміщень з великим скупченням людей знімає загальну тривожність людини і розташовує до приємного знаходження в таких центрах.

Велика різноманітність захисних матеріалів для стін і кутів здатна задовільнити будь-які технічні вимоги замовника. В адміністративних будівлях для захисту кутів від відколів і вибоїн встановлюють кутові вінілові відбійники CG50, CG51, CG76, які зменшують навантаження від ударів, потертостей та інших механічних пошкоджень.

Для захисту стін від ударів стільцями використовують настінний відбійник CR50, який складається з алюмінієвого профілю, вінілової накладки і кріплення. Для завершення зовнішнього вигляду настінна конструкція комплектується лівою і правою заглушкою WG016.

Також для захисту стін від подряпин, забруднень, і механічних пошкоджень використовують відбійники-дошки на алюмінієвому каркасі з вініловим профілем WG100, WG150, WG200, WG201 з 1-3 гумовими вставками. Такі вставки амортизують удар і перешкоджають зносу обробки приміщень.

Вдалим дизайнерським і технічним рішенням є відбійники-поручні для стін і сходових маршів на алюмінієвому каркасі з вінілової накладкою DC140, WG145, wg145-1, WG152, WG146, які поєднали в собі функцію захисту для стін, відбійник від механічних пошкоджень і функцію звичайного поручня з можливістю притриматися відвідувачам під час руху.  Такі відбійники без зусиль  допоможуть пересуватися пацієнтам по коридору або сходовим маршами в післяопераційний період. Всі моделі відбійників лаконічні, мають рівну і чітку форму.

Простотою монтажу відрізняються вінілові панелі WG154, WG204, WG304, WG1004 - їх можна просто приклеїти на стіну за допомогою контактного клею на водній основі. Завдяки малій товщині в 2 мм, такі панелі застосовуються у вузьких приміщеннях. Це ідеальний варіант для операційних, так як до складу матеріалу, з якого виготовляються панелі, входить антибактеріальна добавка.

Відмінним рішенням для внутрішньої обробки в офісах, громадських місцях, школах, дитячих установах є система поручнів у вигляді труби WG42 і WG50. За рахунок своїх антибактеріальних добавок і брудовідштовхуючих властивостей, поручень дуже легко утримувати в чистоті.

Для захисту нижньої частини дверей від ударів колясками, каталками і взуттям використовують відбійник WG150-2. Це ідеальний вибір захисту завдяки своєму мінімалізму. Дана система амортизує удар за рахунок гумової вставки.

Відбійники "АРФЕН" - надійний захист внутрішньої обробки приміщень. Завдяки відбійникам, ви зможете надійно і надовго захистити ваші стіни від пошкоджень.

Супутні товари