Ручні верстати для згинання арматури AFACAN

Хто з нас не мріяв би опинитися в ідеальному будівельному світі, де вся арматура спочатку заточена під необхідні вигини споруджуваних залізобетонних конструкцій? Безперечно кожен! Але реалії буття такі, що при провидінні будівельних робіт часто необхідно надавати використовуваної арматури певну форму. Ось саме для таких цілей і були розроблені ручні верстати для згинання арматури AFACAN. Адже вони значною мірою прискорюють і полегшують цей рутинний процес.

Ручні верстати AFACAN поєднують в собі: високу турецьку якість, легкість і простоту у використанні, оптимальне співвідношення ціни і якості і високу мобільність.

Верстати AFACAN призначені для гнуття в арматури і прутів в холодному стані, на будівельних майданчиках з виробництва залізобетонних виробів, спеціалізованих арматурних виробництвах і на будівельних об'єктах під навісом. Верстати AFACAN застосовуються для згинання круглої, квадратної і смугової сталі.

 

Переваги ручних верстатів для згинання арматури AFACAN полягають в наступному:

  • Висока продуктивність і здатність обробляти арматуру і сталеві прути діаметром від 6 мм до 16 мм.
  • Міцна і надійна сталева конструкція збільшує термін служби пристрою.
  • Висока мобільність, за рахунок невеликої ваги і компактної конструкції, дозволяє використовувати верстат на виробництвах, де необхідна часта зміна місця роботи.
  • Ручний верстат для гнуття арматури відрізняється невисокою ціною в порівнянні з його механічними аналогами.

 

Всі ручні верстати для гнуття арматури AFACAN схожі в своїй конструкції і способі застосування. Принципові відмінності присутні лише в діаметрі згинається арматури і довжині важеля самого верстата.

Виходячи з цих відмінностей в лінійці верстатів AFACAN представлені наступні моделі:


Діаметр арматурних стрижнів: від 6 мм до 14 мм
Довжина важеля 940 мм

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 10 мм

Довжина важеля 560 мм

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 12 мм

 Довжина важеля 940 мм

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 12 мм

Довжина важеля 680 мм

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 14 мм

Довжина важеля 940 мм

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 16 мм

Довжина важеля 1200 мм

  • Ручний верстат для згинання арматури AFACAN 16D

Діаметр арматурних стрижнів від 6 мм до 16 мм

 Довжина важеля 1430 мм


Як Ви вже переконалися, ручні верстати AFACAN являють собою простий в застосуванні, але при цьому вельми незамінний будівельний інструмент, здатний полегшити монотонний процес згинання арматури і прутів. Зателефонувавши нашим фахівцям, ви отримаєте професійну консультацію і зможете вибрати той верстат, який повністю відповідає специфіці ваших будівельних робіт.