Чим накрити бетон взимку

З приходом зими часто виникає питання - як продовжити будівельні роботи, пов'язані з заливкою бетону, при низьких температурах. Вихід з цієї ситуації існує. Це використання спеціальних протиморозних добавок або присадок для бетону. Таких, наприклад, як протиморозна добавка NITCAL, яка працює при температурі до -25°С, прискорює набір міцності, дозволяє отримувати високощільні та водонепроникні бетони, уповільнює процеси корозії, а також не утворює висоли на поверхні. Також рекомендуємо використовувати протиморозний пластифікатор SANPOL ПМ-8, який має комбіновану пластифікуючу, протиморозну, прискорюючу дію, запобігає можливому руйнуванню бетонних конструкцій внаслідок впливу низьких температур. Працює добавка при температурі до -15°С при влаштуванні монолітних і збірно-монолітних бетонних конструкцій.

Наступним етапом при заливці є накриття бетону покривним матеріалом. При зниженні температури не варто зупиняти будівельні роботи. Такий надійний захист від низьких температур, ультрафіолетових променів, атмосферних опадів та іншої вологи забезпечують тришарові мати. Термоізолюючі мати для укриття бетону багаторазового використання, є відмінним захистом для бетонних споруд. Вони успішно використовуються на будівельних майданчиках і споруджуваних об'єктах.

  • Завдяки трьом шарам - брезент, спінений поліетилен і поліетиленова плівка, вони надійно утеплюють бетонну стяжку і запобігають її руйнуванню.

Завдяки такому укриттю, бетон рівномірно полімеризується, він під надійним захистом від промерзання, несприятливих погодних умов, різких перепадів температури. Мати для укриття бетонної стяжки скорочують терміни будівництва в зимовий час.

Мати для укриття водонепроникні, зносостійкі, можуть використовуватися не один сезон, завдяки гладкому нижньому шару до них не прилипає свіжоукладений бетон. По периметру мають металеві кільця (люверси) для якісного з'єднання між собою.

Супутні товари