Чим відремонтувати бетонну підлогу складу

У складських приміщеннях, цехах, на великих підприємствах бетонна стяжка підлоги піддається серйозним навантаженням, як динамічним, так і впливу агресивних факторів навколишнього середовища. Нерідко на складах на підлогу проливають хімічні речовини, оліфи, масло, бензин, А також інші активні субстанції, які негативним чином позначаються на стані бетонної поверхні. Природно, що значно дешевше відремонтувати стару стяжку, ніж робити капітальні роботи по заміні бетонної конструкції. Сьогодні розглянемо спеціальні ремонтні суміші, призначені для підлог в складських приміщеннях. 

Якісні ремонтні суміші 

  • Ремонтна суміш Teknogrout 350 (Текногроут 350) - мабуть, один з найбільш затребуваних варіантів для ремонту бетонної підлоги в складських приміщеннях. Однокомпонентна суміш відноситься до групи наливних самовирівнючих сумішей, що дозволяють здійснювати ремонт бетонних підлог великої площі з найменшими тимчасовими витратами. Має високу адгезію і міцність, підходить для внутрішнього і зовнішнього застосування, що особливо важливо для складських ангарів відкритого типу. Суміш не має усадки і відрізняється хорошою плинністю, що робить ремонтні роботи значно простішими. Наносити товщиною 10-75 мм, вводитися в експлуатацію через 24 години з моменту заливки. 
  • Суміш Teknogrout EX широко використовують для ремонту залізобетонних поверхонь, в тому числі і ж/д шляхів, так як матеріал швидко набирає міцність (1-2 години), що особливо важливо для економії часу. Також Teknogrout EX використовують для зведення фундаменту під промислове обладнання, тому вона підійде для ремонту бетонної підлоги в складському приміщенні, розрахованому на експлуатацію з підвищеними навантаженнями. Суміш водонепроникна, не схильна до впливу агресивних речовин і стійка до процесу замерзання і відтавання. 
  • Однокомпонентна суміш Teknogrout XXL(Текногроут XXL) розроблялась як ремонтник для основ вітряних генераторів, а тому має ряд незамінних характеристик. А саме, нанесення на старі поверхні, набір міцності при температурі від 2 градусів, висока адгезія, міцність і стійкість до карбонізації. Ремонтну суміш Teknogrout XXL широко використовують для ремонту підлог в складах з низькими температурами, так як суміш не пропускає воду і стійка до відтавання і замерзання. Допустима загальна товщина нанесення від 10 мм до 400 мм, при товщині одного шару до 150 мм. 

Цінова політика вищезазначених ремонтників для бетонної підлоги в цілому помірна, що дозволяє відремонтувати підлогу в складському приміщенні в рамках не захмарного, середнього бюджету. Всі сучасні суміші дуже прості в роботі, що дозволяє заощадити цінний час і знизити трудовитрати на ремонт бетонної підлоги.