Рідкі зміцнювачі для бетону

У сучасному світі збільшується будівництво багатоповерхівок, масивних залізобетонних конструкцій, промислових цехів, складських приміщень і тд. Вчені-хіміки борються з гострою необхідністю в зміцненні бетону: шукають нові рішення у виробництві матеріалів в сфері будівельної хімії, проводять дослідження і виводять формули з ефективними рішеннями.

Так чим же зміцнити бетонні поверхні?

Представляємо вам дві новинки від турецького виробника Tekno в сфері будівельної хімії:

  • Teknoser Sodyum - просочення для бетону на основі силікату натрію
  • Teknoser Lityum - просочення для бетону на основі силікату літію
     

 

  • Кристали матеріалу проникають в пори бетону на глибину до 20 мм, завдяки чому збільшується міцність бетонних покриттів і продовжується їх зносостійкість на десятки або навіть сотні років.
  • Матеріал рекомендується наносити розпилювачем рівномірно в один шар, заповнюючи пори поверхні. Матеріал дуже економний в роботі: одного літра просочення буде досить на 6 - 20 м2, в залежності від пористості і якості поверхні.
  • Матеріал не вимагає фінішного покриття, так як надає поверхні красивий доглянутий вигляд з глянцевим блиском.
     

У чому ж відмінність між Teknoser Sodyum і  Teknoser Lityum?

Просочення на основі силікату натрію Teknoser Sodyum більш в'язка, на відміну від матеріалу на основі силікату літію Teknoser Lityum. Відповідно, Teknoser lityum глибше проникає в пори бетонної поверхні, і робить її більш зносостійкою.

З цього, якщо ви вибираєте просочення для приміщення з середньою інтенсивністю використання, то досить буде нанести на поверхню Teknoser sodyum, але якщо з високою – краще підійде Teknoser lityum.

Звичайно, вибір просочення для поверхні краще надати професіоналу.
Або телефонуйте нам і наші фахівці підберуть для вас найкращий варіант!


0800 307 050 (дзвінки безкоштовно)