Зміцнювальні топінги для бетонних підлог Teknoser 100 та Teknoser 300

Промислові бетонні підлоги, які піддаються різним видам великих навантажень, потребують додаткової міцності, для того щоб захистити поверхневий шар бетону від різних видів деформацій і тим самим продовжити термін їх експлуатації.

Саме для таких цілей були розроблені інноваційні упрочнители бетону Teknoser 100 і Teknoser 300.

 

Teknoser 100 - зміцнювач для свіжих бетонних поверхонь, до складу якого входить сортований кварцовий пісок, гідравлічне в'яжуче і спеціальні хімічні добавки. Він збільшує міцнісні властивості бетонної поверхні в 1,5 рази і надає необхідний декоративний вигляд поверхні.

 

Teknoser 300 - зміцнювач для свіжих бетонних поверхонь, до складу якого входить корундова крихта, гідравлічне в'яжуче і спеціальні хімічні добавки. Даний Топпінг збільшує міцнісні властивості бетонної поверхні в 2 рази.

 

 

Застосовуватися зміцнювачі бетону Teknoser 100 і Teknoser 300 для бетонних підлог магазинів, універмагів, підземних переходів, станцій метро, критих паркінгів, виробничих цехів, складських приміщень, фабрик, торгових центрів з інтенсивним рухом людей, промислових будівель, заправних станцій і ангарів для літаків.

Тепер, коли ми маємо уявлення, що собою являють зміцнювальні топінги Teknoser 100 і Teknoser 300, давайте розгляне більш детально спосіб їх застосування.

Топінги Teknoser 100 і Teknoser 300 наносяться методом "сухий-по-мокрому", це означає що упрочнители необхідно наносити на незатверділий бетон(приблизно 5-6 годин після заливки) для кращого зчеплення матеріалів. Топінг розсипається рівним шаром з розрахунку 2-4 кг/м2 і не вимагає додаткового поливу, так як суміш самостійно вбере необхідну кількість води з бетону. Після того як упрочнитель вбере вологу і потемніє, необхідно обробити покриття за допомогою затирочної машини, приділяючи особливу увагу кутах і краях поверхні. Потім необхідно провести повторну засипку з розрахунком 2-4 кг/м2 і знову затерти поверхню тим же способом. Залежно від передбачуваної сили навантаження на підлогу Витрата сухої суміші може відрізнятися.

 

Одним з основних перевагою застосування топінгів Teknoser 100 і Teknoser 300 є швидке укладання. Що в свою чергу сприяє скороченню часу введення покриття в експлуатацію.

Упрочнители Teknoser 100 і Teknoser 300 значно підвищать стійкість вашої підлоги до ударів і стирання, а також зроблять її поверхню ідеально рівною, не ковзаючою і гладкою.