Мішки для медичних відходів

Медична упаковка найвищої якості. Цей надійний і непроникний одноразовий мішок спеціально розроблений для безпечного збору медичних відходів категорії B.


Мішки для медичних відходів вражають своєю універсальністю:

  • Вони ідеально підходять для упаковки імунобіологічних лікарських засобів з первинною упаковкою, яка залишилася цілою, навіть якщо термін придатності вже закінчився, або якщо відбулося порушення холодового ланцюга. Також, вони підходять для зберігання препаратів зі зміненими візуальними характеристиками, не описаними в інструкції виробника.
  • Мішки підходять для упаковки медичних виробів і предметів, які можуть бути забруднені імунобіологічними лікарськими засобами, кров'ю або іншими біологічними рідинами. Це можуть бути кисневі маски, шприци без одягненою голки, і інші медичні інструменти.
  • Ми також надаємо можливість використовувати ці мішки для упаковки органічних відходів та інфікованих експериментальних тварин, таких як тканини, органи, частини тіла, плацента, ембріони тощо.
  • Наші мішки також підходять для упаковки відходів, зібраних у медичних лабораторіях. Це мікробіологічні культури та штампи, що містять живих збудників хвороб, живі вакцини, які більше не придатні до використання, а також лабораторний посуд та обладнання для їх переміщення.
  • В асортименті є також мішки для упаковки препаратів крові і біологічних рідин.
  • Додатково, наші мішки можуть використовуватися як вторинна упаковка для небезпечних гострих предметів і медичних виробів, які забруднені біологічними рідинами. Наприклад, вони ідеально підходять для упаковки голок, шприців з голкою, скальпелів та їх лез, розбитого скляного посуду, внутрішньовенних катетерів та ланцетів для забору крові.

Ми гарантуємо, що наші мішки забезпечують надійне та безпечне зберігання медичних відходів. Вони можуть зберігатися в закритих приміщеннях при широкому діапазоні температур від -50 °C до 50 °C і відносній вологості не більше 80%, забезпечуючи збереження вмісту. Не забувайте уникати прямого впливу сонячних променів, щоб підтримати довгий термін служби наших мішків.

Набути  медичні мішки сьогодні, і ви отримаєте надійне і зручне рішення для управління медичними відходами, яке відповідає найвищим стандартам безпеки і гігієнічності.