Що таке двокорпусний трап та його переваги

Трап є незамінним елементом при облаштуванні душових кімнат без піддонів, відкритих балконів і терас, а також інших приміщень, з яких необхідно вивести воду в каналізацію. Існує широкий ряд трапів, проте в цій статті поговоримо про двокорпусний.

Де використовуються двокорпусні трапи

Двокорпусні трапи призначені для виконання більш важких технічних завдань, таких як відведення брудної технічної води або талої, дощової. Такі трапи можна використовувати в приміщеннях і на відкритому просторі, адже вони виготовляються спеціально з високоякісних матеріалів, які витримують різні погодні умови і постійний контакт з вологою.

Якісний двокорпусний трап


Хочемо розповісти про якісний двокорпусний трапі від виробника Maxiflow, який купують для застосування на балконах і терасах вже десятки років в країнах Європи та Азії. Цей трап складається з корпусу, притискного фланця і решітки. Корпус виготовляється з високоякісного пластику, фланець і решітка - зі сталі, що має марку AISI 304. Також трап має бітумну мембрану.


Технічні особливості двокорпусних трапів від Maxiflow

Виробник Maxiflow має тільки позитивні відгуки і хорошу репутацію на ринку. Тому технічні особливості його трапів не поступаються відомим європейським виробникам.

Нижче розповімо про важливі технічні характеристики двокорпусних трапів:

  • Підключення до каналізації

Що стосується підключення до каналізації, то доступні 2 варіанти: вертикальне і горизонтальне. Вертикальне підключення використовується, коли необхідно з'єднати трап з трубою, що проходить внизу під підлогою і, відповідно, коли вода виходить вниз. А горизонтальне підключення - коли труба проходить під підлогою, а водний потік спрямовується в сторону.
Вихід в відвідну трубу може мати також 2 варіанти подключенія: діаметром 50 мм і 100 мм.

  • Легкість монтажу

Не можна не сказати про важливу особливість сифона, за допомогою якої він може обертатися на 360 градусів, що впливає на зручність монтування до водовідвідної труби при будь-якому її розміщенні.

  • Відсутність неприємних запахів

Що стосується затвора, то він сухий і перешкоджає проникненню будь-яких неприємних запахів. Такий затвор необхідний тоді, коли трап не використовується кожен день.

Якщо ван потрібна консультація або допомога у виборі трапа, телефонуйте: 0 800 400 212 дзвінки безкоштовно.

Супутні товари