Душовий канал у басейні: як вибрати правильно

Душовий канал може використовуватися для ванної кімнати в квартирі або будинку. Але також його можна використовувати в інших місцях, таких як басейн. Звичайно, як і у випадку з квартирою, вам потрібно вибрати правильний канал для душу перед покупкою.

Хоча басейн осушується не так часто, як ванна, але кількість води в ньому набагато більше. Ось чому вам не потрібно економити на душовому каналі, щоб потім не довелося будувати новий басейн. Більш того, вода в неправильно обраному каналі буде повільно зливатися, і вам знадобиться багато часу, для повного зливу води. Тому при виборі душового каналу обов'язково зверніть увагу на ці три основні параметри.

Основні критерії вибору трапа для душу:

  • пропускна здатність
  • форма і розмір
  • тип затвора

Установка душового каналу в басейні

На якість зливу, на додаток до правильного вибору каналу, також має вплив правильність його установки. Головне - використовувати якісний клей для плитки, а також спеціальну затирку для швів Teknoderz EX.

Teknoderz EX - це полімерцементна еластична затирка, яка використовується для плитки, мармуру і граніту, завдяки своїм особливостям, застигаючи вона стає міцною та еластичною. Ось чому вона не пропускає воду і не тріскається між плиткою. Затирка дуже добре підходить для широких швів, швів внутрішнього та зовнішнього використання. Завдяки своїм властивостям, вона не вигоряє, не кришиться і не дає тріщин, також вона водонепроникна і морозостійка, і володіє антибактеріальними властивостями.

Існує два типи каналів:

Для запобігання проникнення неприємного запаху з каналізації, трапи обладнані спеціальним затвором. Це можуть бути: гідрозатвори, сухі затвори, а також комбіновані. 
Вибір душового каналу залежить від багатьох факторів. Дуже важливо передбачити всі важливі функції і особливості перед покупкою. Краще довіряти вибору професіоналів, які точно знають, як вибрати правильний душовий канал.