Як вибрати диспенсер для рушників

Диспенсери, останнім часом отримали широке споживання, привнесли в побут додатковий комфорт. Вони в сучасному світі стали незамінними предметами гігієни. Поява таких виробів дозволило більш безпечного і зручного використання санвузлів, громадських туалетів і т. д.

Асортимент диспансерів, які зараз можна знайти в продажу, величезний: він включає в себе дозатори для рідкого мила і антисептиків, а також Тримачі для туалетного паперу і паперових рушників.

Ми розповімо про видову специфіку таких популярних аксесуарів і пояснимо, як правильно їх вибирати. Зосередимо увагу читача на диспенсерах для паперових рушників – адже їх вибір найскладніший.

Види диспенсерів для рушників і їх особливості

Згідно з призначенням і системою подачі, ці пристрої бувають двох категорій – для листових рушників і для рушників рулонного типу.
Перший вид набув популярності, завдяки максимальній простоті використання. Працює диспансер для листових рушників елементарно. Всередину корпусу держателя укладають стопку рушників, завантажуючи їх зигзагом. В результаті вилучення одного рушники, назовні виявляється кінець наступного.
Матеріалом відповідних пристроїв найчастіше стає прозорий пластик. Така конструкція дозволяє контролювати процес використання вмісту: бачити, наскільки стопка зменшилася і завантажувати в тримач нові рушники, коли раніше вкладена партія закінчується.
Вибираючи відповідну категорію диспенсера, враховують, перш за все, ширину паперових рушників. Якщо параметри пристрою менше-диспенсер буде працювати погано, Витяг рушників з нього зажадає значних зусиль, причому ці засоби гігієни будуть м'ятися.

Оптимальний варіант-купити тримач трохи більшого розміру.

Утримання і подача рушників з паперу згорнутих в рулон – функції диспенсера для рулонних рушників.

Такий пристрій вибирають для установки в багатолюдних зонах, в приміщеннях, що передбачають велику кількість користувачів.

Вибираючи відповідний диспенсер, беруть до уваги два аспекти. Перший-це висота рулону, другий – специфіка намотування.

Кожна модель тримача розрахована на рулон певної товщини – якщо його діаметр перевищує цю величину, папір в ємність пристрою просто не поміститься. Не варто також купувати диспенсер, в який рулон стає туго – в такому випадку подача рушників буде ускладнена.

Що ще варто знати про тримач-диспенсер для рушників

Не помиліться у виборі таких аксесуарів вам допоможе кілька додаткових, наступних порад:

  • найбільш зручним варіантом є пристрої, призначені одночасно для рушників листового і рулонного типу-такі моделі оптимальні для приміщень великої площі зі значною прохідністю
  • мінус модифікацій 2 в 1-громіздка конструкція, що вимагає багато простору, плюс їх в тому, що такі Диспенсери заправляються рідше, ніж альтернативні
  • дешевше коштують і більш прості, більш практичні в застосуванні моделі пластикові, проте вони в порівнянні з металевою альтернативою менш міцні
  • Диспенсери з металу відрізняє конструкційна надійність, але вони дорожче полімерних.

Тепер Тримачі для паперових рушників, ергономічні і елегантні, можна побачити в самих різних приміщеннях. Їх купують для ресторанів і кафе, встановлюють в навчальних закладах, медичних установах, навіть в квартирах і приватних житлових будинках. Користувачі відзначають зручність таких пристроїв – Диспенсери роблять побут дійсно комфортним.

Супутні товари