Як вибрати та купити трап

Канализационный трап

Сучасні архітектурні та дизайнерські рішення дозволяють створювати найсміливіші будови і конструкції, оснащені системами водовідведення. Але питання, Як правильно вибрати і як купити трап, відповідний для кожного конкретного випадку, залишається актуальним.

Каналізаційний трап - це важливий елемент системи збору і відведення води в приміщеннях і на присадибних ділянках. Від виду і функціональних особливостей трапа залежить ефективність роботи всієї каналізації, грамотна захист від неприємного запаху і комфортне перебування в приміщеннях, оснащених системами водовідведення. Корпус трапа виготовляється зі стійкого поліпропілену, адаптованого до температурних перепадів. А матеріал решітки може варіюватися за бажанням замовника.

Залежно від вимог всієї системи водовідведення, можна встановити горизонтальний або вертикальний трап, з сухим або мокрим затвором, вибравши матеріал решітки каналізаційного трапа відповідно до передбачуваних навантажень – чавунну решітку, пластикову решітку або решітку з нержавіючої сталі.

У нас ви можете купити трап в зібраному вигляді, укомплектований і готовий до установки і експлуатації. Для того, щоб замовити каналізаційні трапи, Вам достатньо зателефонувати або залишити заявку на сайті і наші фахівці зв'яжуться з вами протягом 15 хвилин.

Канализационный трапКанализационный трап

Супутні товари