На сьогоднішній день гостро стоїть питання екології, що має на увазі під собою усвідомлене споживання земних ресурсів. Усвідомлений підхід потрібен абсолютно до всього, що купується, використовується і викидається. Серйозний підхід до цього питання може змінити в кращу сторону життя кожного і навіть цілої планети.

Найгострішими питаннями на сьогоднішній день є:

  • Одяг - на її виробництво йде велика кількість води, а при фарбуванні тканин використовують безліч шкідливих речовин, які потрапляють в річки і забруднюють воду.
  • Їжа - ще одна значуща проблема, через яку багато людської праці і земних ресурсів витрачається даремно. Щодня по всьому світу у відро для сміття потрапляють не тільки зіпсовані товари, але і не доїдені страви і продукти, які так і не зустрілися з покупцем.
  • Вода та електрика. Електростанції, що використовують викопне паливо, виснажують не поновлювані природні ресурси. Крім того їх використання сприяє глобальному потеплінню. Не краще йдуть справи і з використанням водних ресурсів. З одного крана за хвилину випливає 1 літр. І це в той момент, коли ми, наприклад, чистимо зуби або просто на щось відволіклися.

Сміття-майже кожен день ми виносимо на смітник мішок відходів різного виду. Але після цього їхнє життя не закінчується, вони їдуть на звалище, на якому лежать і забруднюють землю, водойми і повітря.

Вся ця ситуація лякає, але рішення є. І починати потрібно кожному з себе.

  • Для початку, можна вимикати воду, коли чистиш зуби або млишь волосся шампунем. Вимикати світло в кухні, коли знаходишся в кімнаті і навпаки.
  • При покупці їжі дивіться на термін придатності і купуючи, керуйтеся потребами, а не акцією. Готуйте стільки, скільки плануєте з'їсти, а не для походу в експедицію на 5 днів.
  • Купуйте речі з якісних матеріалів, замість недорогих трендових, вони прослужать довше і окуплять свою вартість в наступному році. Не викидайте непотрібні речі і не зберігайте ті, що вже не носите, відносите їх в благодійні центри.
  • Що щодо відходів, то в більшості міст вже встановлені сортувальні сміттєві контейнери. Але далеко не всі правильно ними користуються, адже для того щоб правильно і швидко викинути сміття, потрібно щоб він вже був відсортований. З цього випливає, що сміття потрібно сортувати вже вдома і щоб це було зручно.

Сортери для відходів на три відра

Кожне відро має свій колір і напис, які відходи вона збирає. Ви можете сортувати і інші відходи, не прив'язуючись до маркування на відрі. Перевага даної моделі в тому, що в комплекті до відрам йде огороджувальна рама для їх фіксації. Баки виготовлені з нержавіючої сталі, що істотно продовжує їх термін служби на відміну від пластикових виробів.


Такі контейнери підійдуть для установки в: квартирі, приватному будинку, готелі, пансіонаті, лікарні і т.д. а також, на вулиці і в приміщенні. Що робить їх універсальними для будь-якої людини.

Все проконтролювати і на все вплинути ми не можемо. Але є багато речей, які підвладні кожному, і нехай вони здаються незначними в масштабах планети, але це вже великий внесок в її подальше існування.

Супутні товари