Чим краще зробити гідроізоляцію душової кімнати

Одного обдицювання плиткою недостатньо, щоб захистити душову кімнату від впливу вологи і пара. У душовій непомітно з'являються невеликі протікання в трубах і вузлах, в кутах можуть утворюватися мікротріщини. В ході експлуатації душу на стінах утворюється конденсат, волога стікає на підлогу і накопичується у важкодоступних місцях, просочується в обробку і міжповерхові перекриття, що з часом веде до руйнувань і затоплень сусідів.

Щоб уникнути неприємностей, захистити душову кімнату від цвілі і грибка, а також продовжити термін служби обробки, слід подбати про якісну гідроізоляція стін ще на етапі ремонту. Гідроізоляція у вологих зонах повинна бути максимально ефективною і герметичною. Ми радимо використовувати для цих цілей сучасні гідроізолюючі матеріали, такі як Teknomer 300.

Ефективна гідроізоляція душової кімнати з Teknomer 300

Teknomer 300 - це універсальна однокомпонентна акрилова суміш для гідроізоляції на основі полімерів. Еластична гідроізоляція є кращим вибором для обробки мокрих точок в душовій перед обробкою. Обмазувальна суміш легко наноситься за допомогою валика або кисті на бетон або штукатурку. Після нанесення суміш утворює еластичну водонепроникну плівку, яка буде надійним бар'єром від протікання. Використовувати суміш можна для теплої підлоги, так як вона стійка до тепла і перепадів температур.

Однокомпонентна суміш може похвалитися наступними експлуатаційними властивостями:

  • Відсутність токсичних компонентів і розчинників у складі.
  • Суміш готова до використання одразу після відкриття упаковки.
  • Високий рівень водонепроникності та водостійкості.
  • Ефективне перекриття пор і невеликих тріщин оброблюваної поверхні.
  • Швидкість висихання між шарами 5 годин.
  • Висохлий шар не дає усадку і не розтріскується завдяки високій еластичності.
  • На шар гідроізоляції можна наносити вологостійку фарбу або обробляти стіни та підлогу плиткою.
  • Стійкість до гарячого пару, конденсату, температурних перепадів.
  • Надійний захист від утворення грибка і цвілі.

Витрата гідроізоляційної суміші Teknomer 300 становить 1,53 кг/м2 при товщині шару 1 мм. Одного відра вагою в 20 кг вистачить для гідроізоляції поверхні площею 6,5 м2 у два шари. Матеріал простий в нанесенні, тому його радять використовувати для гідроізоляції душової кімнати своїми руками.