Чим склеїти килим між собою

Вибираючи, ніж склеїти килим "між собою", тобто чим з'єднати окремі шматки килимового покриття в єдине полотно, варто орієнтуватися на завдання, які дане покриття буде виконувати.

У приміщенні з інтенсивною прохідністю, регулярним переміщенням техніки і меблів зі склейкою килимового покриття відмінно впорається клей Teknobond 250 з високою міцністю зчеплення. Цей акриловий клей виготовлений спеціально для роботи з підлоговими покриттями, враховуючи всі особливості тонких, еластичних і схильних до стирання килимів і ковролінів.

Клей Teknobond 250 готовий до застосування і розфасований в пластикових відрах, що зручно для переміщення суміші при поклейці килимового покриття на великих площах або в складно доступних ділянках. Через 15-20 хвилин після склеювання країв килима відбувається первинне схоплювання і окремі шматки матеріалу вже з'єднані в одне полотно, а через 24 години підлогове покриття готове до введення в експлуатацію.
 


Склейка країв ковроліну або килимового покриття - важлива частина облаштування приміщення і від якості її виконання багато в чому залежить, як довго килим буде охайним і привабливим, без стирчать ниток і відірваних шматочків. Завдяки своїй міцності і стійкості до зношування, впливу води і перепадів температури, клей Teknobond 250 надійно зміцнює місця з'єднання килимового покриття, тим самим продовжуючи термін служби всього килима.

Акриловий клей Teknobond 250 ефективно працює на великих площах - в офісах, конференц-холах і великих аудиторіях, зберігаючи рівність, міцність і охайність килимів. Водночас Teknobond 250 - чудове рішення для з'єднання країв килима на сходах, в невеликих приміщеннях і при обробці елементів інтер'єру, коли необхідно з'єднати велику кількість маленьких шматочків ковроліну, поєднуючи їх в одне полотно неправильної форми.

Склеювання окремих шматків килима або ковроліну-складне завдання, з якою ефективно справляється акриловий клей для підлогових покриттів Teknobond 250.