Як запобігти появі тріщин у свіжоукладеному бетоні

Виникнення тріщин в свежеуложенном бетоні загрожує втратою міцності і крихкістю готової конструкції. З огляду на ці ризики, варто заздалегідь подбати про захист свіжого бетону від агресивного впливу високих температур і сильного вітру, що сприяють виникненню усадочних тріщин на поверхні і в тілі бетону.

Перевіреним способом для запобігання розтріскування свіжоукладеного бетону є мембраноутворювач Teknokur 100-акрилова емульсія на водній основі. Це захисний засіб безпечно для всіх видів бетонних сумішей, не вступає в хімічні реакції з компонентами бетону і не шкодить металевим елементам залізобетонної конструкції.

Teknokur 100 - захисний розчин, який наноситься на свіжий бетон і надійно захищає його від зайвої втрати вологи до повної гідратації і набору максимальної міцності. Після обробки акриловою емульсією на бетонній поверхні утворюється захисний шар, здатний утримати потрібну вологу в бетонній суміші і не допустити утворення тріщин в процесі її усадки.
 


 

Мембраноутворювач Teknokur 100 відрізняється простотою і універсальністю використання - він відмінно працює на об'єктах З ОБМЕЖЕНОЮ доступністю, на відкритих і продуваються ділянках. Використання захисної емульсії дозволяє ефективно заливати залізобетонні конструкції на відкритому повітрі при температурних перепадах і в жарку пору року.

Застосування захисної суміші Teknokur 100 зберігає поверхню бетону рівною і гладкою, запобігаючи утворенню усадочних тріщин як на поверхні бетону, так і в масиві конструкції. 

Мембраноутворювач Teknokur 100-це захисний шар для свіжозалитого бетону, який легко створюється і надійно працює для запобігання усадочних тріщин в складних і мінливих умовах зовнішнього середовища.