Який клей підходить для керамограніту на теплу підлогу

За своїми експлуатаційними, міцнісним і естетичним якостям керамограніт відмінно підходить для обробки підлог в будинках, квартирах, офісах і громадських приміщення. Але чи так надійний керамограніт на теплій підлозі? Який клей підходить для його укладання поверх системи теплих підлог?

Природно, що при ускладненні експлуатаційних умов варто вибирати більш міцний і витривалий клейовий склад. Сьогодні на ринку України таким є посилений клей Teknofay flex. Даний клей розроблений безпосередньо для фіксації міцних оздоблювальних матеріалів, таких як мармур, граніт, Керамограніт, фарфор і скло в умовах температурних перепадів, мінливої вологості повітря, високих механічних і пішохідних навантажень.

За допомогою клею Teknofay Flex не важко створити міцне і довговічне покриття для теплої підлоги з керамограніта як на промислових об'єктах, так і в приватному будинку. Приготування клейового складу досить просто і не вимагає істотних зусиль і тимчасових витрат. У ємність з 6-7 л чистої води поступово вводиться 25 кг сухої клейової суміші з упаковки, плавно перемішуючи міксером протягом 5 хвилин до отримання однорідного складу. Після цього суміш вистоюється 10 хвилин, повторно перемішується протягом 2 хвилин і посилений клей Teknofay Flex готовий до застосування.

На підготовлену поверхню рівномірно наноситься посилений клей Teknofay Flex, після нанесення клею є 10 хвилин для приклеювання керамограніта до основи. При необхідності положення плитки можна змінювати, зрушуючи в перші 10-15 хвилин після приклеювання. Далі відбувається міцне схоплювання клею з поверхнею і керамогранітом. Через 24 години після приклеювання керамограніта до основи теплої підлоги клей Teknofay Flex повністю застигає, утворюючи міцне і довговічне з'єднання, стійке до високих температур, впливу вологи і механічних навантажень.

Посилений клей Teknofay Flex зберігає характеристики міцності протягом усього періоду використання підлоги, зміцнює плитку і продовжує її термін служби. Teknofay Flex не виділяє токсичних речовин в процесі експлуатації, завдяки чому ідеально підходить для укладання керамограніта на теплу підлогу в житлових і громадських приміщеннях.