Трап для балкона та тераси: як вибрати правильно

Балкон і тераса – це приміщення, які часто піддаються впливу різних опадів, особливо якщо вони без накриття. Тому, крім матеріалів для ремонтних і облицювальних робіт, важливе місце займають і роботи з водовідведення.
Для того, щоб бути спокійним під час сильного дощу, снігу або інших опадів, при влаштуванні вечірок або посиденьок з друзями під відкритим небом, при організації дитячих свят і пінних вечірок на терасі або балконі – слід подбати про якісну систему водовідведення, за допомогою якої рідина буде швидко сходити з поверхні. А в цьому допоможуть спеціальні трапи, про які зараз піде розмова.

Що таке трап

Спеціальний санітарно-технічний пристрій, що використовується для водовідведення, називається трап. Трапи відрізняються за матеріалом виготовлення, розміром, типом використання, виду затвора і за призначенням. Трап встановлюється при виконанні чорнових робіт. Найчастіше ці пристрої застосовуються тоді, коли в якості облицювального матеріалу використовується плитка або декоративна штукатурка, а останнім часом і мікроцемент. Завдяки тому, що існує безліч трапів, можна легко підібрати варіант, який ідеально впишеться в дизайн.

Що стосується трапів для терас і балконів, то вони повинні володіти високими показниками можливого навантаження, бути стійкими до агресивних речовин і мати високу пропускну здатність, щоб впоратися з сильними опадами, в тому числі і тривалими.

Який трап вибрати для відкритого балкону або тераси

При облаштуванні відкритого балкона або тераси необхідно використовувати двокорпусні трапи, призначені для відводу саме талої води.
Звертаємо увагу на пластиковий трап з бітумною мембраною і притискним фланцем з нержавіючої сталі марки AISI 304. Цей трап ідеально підходить для облаштування балконів, терас і будь-яких житлових приміщень. Завдяки наявності сухого затвора всередині трапу, неприємні запахи не будуть потрапляти в приміщення. Завдяки поворотному сифону, який обертається на всі 360 градусів, його монтаж в каналізаційну трубу стає супер легким і зручним.


Трап можна виводити в трубу з двома видами діаметрів: 50 мм і 100 мм, а також вибрати решітку розміром 10х10 см або 15х15 см.а горло трапа можна з легкістю зробити потрібної висоти, адже воно гофроване.

 
Супутні товари