ПВХ поручни для перил

Поручень ПВХ - сучасний  матеріал, що прийшов на заміну застарілих методів оформлення маршових сходів металевими  та дерев’яними поручнями. Виробляється з високоякісної ПВХ (полівінілхлорид) сировини, завдяки чому відрізняється високим показником стійкості до високих і низьких температур. Поручень ПВХ стійкий до корозії і деформації, його можна згинати після нагрівання та виконувати установку на прямих, спіральних або гвинтових ділянках сходів в громадських та масштабних адміністративних спорудах, в лікарнях, медичних установах, торгово-розважальних центрах, школах, дитячих садочках, у житлових висотних та приватних  будинках.

Основною функцією, що виконує поручень ПВХ є безпека, адже вони запобігають ковзанню та допомагають вільно пересуватися, особливо дітям та людям похилого віку. Також попереджають  передчасне зношування основної конструкції.

Поручні з ПВХ мають цілу низку переваг для експлуатації:

  • Хімічна стійкість
  • Стійкість до корозії
  • Зручність монтажу
  • Високий показник удароміцності
  • Перешкоджання ковзанню
  • Стійкість до УФ- випромінювання
  • Непровіднісь електричного струму

Для монтажу поручня необхідний тільки монтажний фен - варто лише розігріти поручень до 80-90ºС монтажним феном, як він легко одягнеться на перила огороджувальної конструкції.

Поручні ПВХ виготовляються на виробництві і поставляються в готовому вигляді у вигляді бухт.

Поручні ПВХ або ПВХ-накладки стали чудовою бюджетною альтернативою масивним дерев'яним чи металевим поручням. Крім невисокої ціни суттєвою перевагою є простий догляд та гігієнічність. Поручні  легко оброблюються чистячими засобами та миються звичайною водою.

Широка кольорова гама дає можливість зробити індивідуальне колірне рішення, що позитивно впливає на естетичне оздоблення суспільних місць: лікарень, санаторіїв, офісів, готелів, ТРЦ та інших багатоповерхових будівель. Вдало підібраний колір радує око.

Поручні ПВХ - це сучасне рішення для облаштування сходових прольотів. Доступна ціна, великий вибір кольорів, легкий монтаж і догляд, нетоксичність і довговічність - ключові переваги цього матеріалу.