Чим чистити перила з нержавіючої сталі?

Для очищення поручнів з нержавіючої сталі не використовуйте абразивні губки або чистячі засоби (що містять абразивні матеріали), так як поверхня може потьмяніти або бути подряпана. Найкраще для цієї мети підходять м'які і ніжні мочалки або ганчірки.

Також не використовуйте засоби для чищення, що містять розчинники або кислоти, засоби для видалення кальцієвих і магнієвих відкладень, харчовий оцет, рідини, що містять оцтову кислоту, і препарати, призначені тільки для санітарної кераміки, в основному на основі хлору. Ці типи хімікатів зроблять покриття тьмяним або темним.

Для видалення вапняного нальоту з поверхні можна використовувати 30% розчин лимонної кислоти або використовувати інші засоби, наявні в магазинах, призначені для цієї мети. Якщо ви сумніваєтеся, спочатку спробуйте трохи нанести засіб на непомітній частині фітинга. Потім поверхню слід ретельно промити водою і витерти насухо. 

Бруд і відкладення, які залишаються занадто довго на поверхні нержавіючої сталі або на гальванічних покриттях - можуть викликати корозію і матування поверхні. Тому регулярне очищення поручнів з нержавіючої сталі просто необхідно.

 

Супутні товари