Порізка спіненого поліетилену

Полотно из вспененного полиэтиленаПолотно зі спіненого поліетилену-зручна і практична підкладка під всі види підлогового покриття, надійний теплоізоляційний матеріал, а так само засіб для пароізоляції і гідроізоляції.

Спінений поліетилен - це високоякісний ізоляційний матеріал, простий у застосуванні та зручний для транспортування. Пінополіетилен стійкий до агресивного впливу зовнішнього середовища, температурних перепадів і підвищеної вологості. Єдине, на що варто звернути увагу при експлуатації полотна спіненого поліетилену – це правильна порізка матеріалу.

Щоб спростити застосування спіненого поліетилену і зробити процес ізоляції зручним, інтернет магазин "Будлея" пропонує послугу порізки полотна зі спіненого поліетилену у відповідності з кожним конкретним замовленням.

При замовленні полотна зі спіненого поліетилену (підкладки), ламінованого полотна ППЕ і фольгованого полотна ППЕ, можна замовити порізку матеріалу кратну 5м2 або 10м2. Вартість послуги порізки залежить від кількості обраного матріала і уточнюється при оформленні замовлення.

Спінений поліетилен-це вигідне рішення для ізоляції споруди на всіх етапах будівництва. Щоб купити цей матеріал, Вам достатньо зробити заявку на сайті або зв'язатися з нашими фахівцями.

Полотно из вспененного полиэтилена фольгированное Полотно из вспененного полиэтилена ламинированное