Як вибрати душову кабіну для приватного будинку та підібрати підходящий трап

Власникам приватних будинків пощастило-вони рідко стикаються з обмеженням простору, що дозволяє їм уникати компромісів при виборі обладнання, навпаки, вони можуть собі дозволити більше. Особливу увагу слід звернути на створення та облаштування ванних кімнат. У разі, якщо установка ванни не є пріоритетною, душова кабіна стає ідеальним рішенням. Давайте розберемося, як вибрати оптимальну душову кабіну і відповідний трап для Вашого приватного будинку.

Важливе рішення-вибір розміру кабіни. У приватному будинку зручна душова кабіна стає справжньою знахідкою. Щоденні ванни вимагають часу і витрат, особливо води. У той час як душ дозволяє швидко освіжитися, підняти настрій і розслабитися, налаштувавши відповідну температуру і натиск води. У сучасному світі все більше віддають перевагу душові кабіни замість ванн. При виборі підходящої кабіни для вашого будинку, почніть з визначення розмірів. В даний час найбільш популярними є рівносторонні конструкції, які допускають самостійну установку.

Розглянемо кілька варіантів розмірів душових кабін:

  • Душові кабіни 80x80 - компактні моделі, які підходять для невеликих ванних кімнат. Ці симетричні конструкції можуть бути квадратної форми або кутовий моделлю чверть кола. Однак для людей великої комплекції всередині такої кабіни може бути не дуже комфортно через обмежений простір.
  • Душові кабіни 90x90 - універсальні компактні моделі, що ідеально підходять для вирішення двох завдань відразу: вони не займають багато місця, при цьому прикрашають інтер'єр. Зазвичай вони встановлюються в кутку ванної кімнати.
  • Душові кабіни 100x100 - прекрасний вибір для тих, хто цінує комфорт і має ставну фігуру. Вони ідеально впишуться в просторі ванні кімнати приватних будинків.
  • Душова кабіна 120x90 - найбільша з прямокутних моделей, відмінно підходить для власників просторих ванних кімнат. Це дозволить всім членам сім'ї насолоджуватися душем з комфортом, незалежно від їх комплекції.
  • Душові кабіни 80x100 - нестандартна асиметрична модель, що дозволяє оптимально використовувати площу кабіни. Такі кабіни підходять для тих, хто хоче відчувати себе більш вільно всередині.
  • Душова кабіна 120x80 - популярна прямокутна модель, що забезпечує комфортне переміщення всередині. Цю модель можна встановити навіть в невеликих ванних кімнатах, наприклад, в хрущовках.

Торкаючись висоти душової кабіни, вона варіюється від 185 до 245 см.моделі висотою до 210 см вважаються оптимальними, так як вони забезпечують легкість установки і дозволяють уникнути проблем з низькими стелями.

Крім того, якщо ви плануєте встановити душову кабіну з ванною, то врахуйте, що це прекрасний варіант для оптимізації простору. Такі моделі, включаючи Гідробокси і напівзакриті варіанти, дозволять поєднати функції душа і ванни. Не забудьте про важливі додаткові функції, такі як гідромасаж. Додаткові опції, включаючи різні режими гідромасажу, ароматерапію і тропічний душ, дозволять створити ідеальну атмосферу для розслаблення у вашій ванній. Врахуйте, що вартість таких моделей залежить від числа додаткових функцій.

Незважаючи на всі можливості вибору, важливо пам'ятати про надійність і якість. Крім того як вибрати кабіну, слід приділити увагу гідроізоляції.

Супутні товари