Як вибрати трап для душу під плитку

Все частіше у ванних кімнатах перевага віддається установці душових систем, які можуть бути як з кабіною, так і без. За допомогою них можна реалізувати цікаві дизайнерські рішення і розширити простір навіть невеликої ванної кімнати.

Душова кабіна в 2022 році вважається застарілим рішенням, яке дизайнери вже не використовують, тому в цій статті поговоримо про друге – душові системи без кабіни.
Що потрібно для установки душової системи без кабіни або піддону?
Для установки душової системи без кабіни і піддону, їх ще називають душовими walk-in, необхідно підібрати правильний якісний матеріал для гідроізоляції і облицювання поверхні.
Приміром:

  • При використанні плитки в якості декоративного матеріалу слід вибрати водостійкий клей і затирку для плитки. Наприклад, підійдуть такі матеріали, як Teknofay EX C2TE і Teknoderz EX.
  • При використанні декоративної штукатурки або сам матеріал повинен бути водостійким, або його слід покрити спеціальним лаком, який буде захищати облицьовану поверхню від різних руйнівних факторів. Рекомендуємо звернути увагу на декоративну штукатурку Granito Wall.

Однак в двох випадках дуже важливим моментом є вибір якісного трапа під плитку.


 

Функції трапів в душових системах

Трап-це важливий елемент душової системи, за допомогою якого відбувається відведення або злив води в каналізацію. Від якості трапа залежить не тільки своєчасне водовідведення, але і ліквідація неприємних запахів з каналізації, що є великою проблемою в багатьох приміщеннях, в яких використовуються душові. Ще однією корисною функцією трапів є можливість фільтрувати великі забруднення при необхідності.

Як правильно вибрати трап для душа під плитку

  • По-перше, слід продумати ремонт ванної кімнати і заздалегідь підібрати трап такої форми і розміру, який ідеально впишеться в ваш дизайн, адже установка трапів відбувається ще на етапі чорнових робіт.
  • По-друге, слід вибирати якісний метал, який не заіржавіє через рік і не деформується. Решітка трапа може бути виготовлена з пластику, нержавіючої сталі та чавуну, що відрізняються між собою показником максимального навантаження.
  • По-третє, слід вирішити, який вид трапа краще підходить під вашу кімнату: лінійний або точковий (залежно від розміру душової).
  • По-четверте, існує 3 види затворів: мокрий, сухий і комбінований. Вибирати необхідно в залежності від частоти користування душовою системою.

Робимо висновок, що при правильно підібраних матеріалах, створити якісну довговічну душову систему взагалі неважко. І в цьому ми з радістю Вам допоможемо, телефонуйте: 0800 400 212 дзвінки безкоштовно

Супутні товари

Популярні запити