Водовідвідний трап для кухні

Дренажний канал на кухнях громадського харчування необхідний для того, щоб не застоювалася волога, що виділяється разом з парою при приготуванні їжі, кип'ятінні та інше. Це важлива складова практично будь-якої кухонної кімнати кафе, бару чи ресторану. Завдяки дренажній системі утворюється природне відведення вологи, в результаті якого не залишається конденсату на стінках і відсутність появи в подальшому цвілі.

Як монтується дренажний канал

Після того як був обраний дренажний канал, потрібно подивитися, як правильно його встановлювати. Цю роботу краще довірити фахівцям. Але знаючи всі особливості, можна і самостійно все виконати, дотримуючись певних правил:
Перш за все це необхідно виміряти площу, яку буде займати дренажний канал, де він буде розміщений з урахуванням найбільшої кількості вологи саме над плитою.
По периметру краще використовувати спеціальну демпферну стрічку для надійної герметизації і компенсації розширення стяжки при зміні температури.
Також не забуваємо про гідроізоляцію, оскільки дренажний канал буде постійно контактувати з вологою. Наприклад, можна використовувати гідроізоляційну еластичну суміш Teknomer 200 EX Crystallized.

Дренажні канали з решітками з нержавіючої сталі призначені, перш за все, для складних архітектурних проектів, де поряд з якістю водовідведення має значення і зовнішній вигляд. Вони також можуть добре підходити для використання в пішохідних зонах і площах, спортивних майданчиках, приватних будинках, садах і внутрішніх дворах.
Виконання решітки може бути симетричним і асиметричним. Згідно висоті монтажу обраного типу поверхні, можна вибрати різні варіанти решітки – 100 мм або 160 мм у висоту. Всі решітки виробляються з оцинкованої або нержавіючої сталі.
Душевый канал виглядає стильно, функціонально та ідеально підходить під свої зобов'язання. Завдяки спеціальній конструкції зливу дренажний канал можна нахилити і помістити під підлогу, а також використовувати плитку великого розміру для установки в підлозі.
Вибір дренажного каналу залежить від багатьох факторів. І дуже важливо розрахувати всі особливості та моменти, перш ніж купувати. Краще довірити вибір професіоналам, які точно знають, як правильно підібрати і зможуть надати необхідну консультацію по установці.

Супутні товари