Якого розміру має бути відро для сміття на кухні

Інтер'єр будь-якої кухні, не залежно від стилю її оформлення і площі, включає необхідну кухонне начиння, побутову техніку, меблі та спеціальні аксесуари, одним з яких є відро для сміття.

Вибирати сміттєвий контейнер, виходячи з особливостей його конструкції, дизайну, функціональності, матеріалів і вартості. Однак найважливіші критерії підбору відра для сміття на кухню – це його габарити і літраж.

Чому слід керуватися саме цими характеристиками, купуючи відро-сміттєзбірник, і де його краще замовити, ми розповімо далі. 

Що врахувати, підбираючи габарити і ємність відра для сміття?

Які параметри сміттєвого відра є для вашої кухні оптимальними, залежить від ряду факторів:

  • виду, місцезнаходження кухні - вона може перебувати в квартирі, житловому будинку або, наприклад, в ресторані або при їдальні санаторію;
  • простору, відведеного під зону для приготування їжі - у малогабаритних кухонних приміщеннях громіздкі контейнери для відходів просто не помістяться;
  • кількість сміття - рекомендовані обсяги сміттєзбірника повинні бути такими, щоб спорожнення було потрібно йому не частіше одного разу на день;
  • числа мешканців, які користуються кухнею (або яких вона обслуговує) – найменше відро для сміття підійде для квартири самотньої людини, а для великих сімей знадобиться ємність в рази більше. 

Для кухонь закладів громадського харчування, залежно від числа клієнтів, яких вони щодня обслуговують, слід купувати сміттєві відра літражем від 40 до 60 л. Самі великогабаритні моделі відрізняються висотою до 65 см і діаметром до 43 см.

Раціональне рішення-купити на кухню кафе з високою відвідуваністю кілька сміттєвих відер, наприклад два-три контейнери ємністю по 30 л з розміром 50х39х30 см.такі ж, досить місткі моделі, підійдуть і на кухні квартир великих і дружних сімей.

Але якщо кухонний інтер'єр тісний, як це часто буває в квартирах багатоповерхівок, краще віддати перевагу стандартному сміттєвому відру на 12-16 літрів.

Для стандартного житла і невеликих сімей чисельністю до 4-х чоловік ми рекомендуємо в нашому спеціалізованому магазині замовити відро для сміття

Ця модель має як мінімум 5 переваг.

  • Ємність в 12 літрів. З огляду на, що в середньому, згідно даних статистики, одна людина в середньому виробляє 3-4 кг сміття, така ємність буде достатньою.
  • Компактні габарити. Висота цього відра для сміття становить всього 29 см, а його діаметр дорівнює 25 см.Контейнер не займе зайвого простору – він дуже акуратний.
  • Продумана ергономічність. Оскільки дана ємність для відходів кріпиться всередині кухонної шафки, а її кришка відкривається синхронного разом з дверима цієї шафи, користуватися таким сміттєвим відром надзвичайно зручно.
  • Гігієнічність. Так як торкатися до сміттєзбірника під час його заповнення необхідності не виникає, то постійне миття вашим рукам не знадобиться.
  • Міцність і довговічність. Базовий матеріал конструкції-нержавіючий сталевий сплав марки AISI 304. Оздоблення відра виконана з пластика АБС – самого міцного і стійкого до зносу полімеру. Таке відро для сміття, що витримує значні вагові навантаження і не допускає корозії, буде служити десятиліттями, не втрачаючи свого первозданного вигляду.

У нас є навісне відро для сміття для кухні, виконане в елегантному кольорі "хром".

Супутні товари