Відро для сміття на кухню

Приміщення кухні служить для приготування їжі, і цей процес не обходиться без побутового сміття, який необхідно кудись збирати. Зазвичай функцію контейнера для харчових та інших відходів виконує відро для сміття - знайомий всім аксесуар, без якого в будинку не обійтися.

У цій статті ми розповімо про асортимент сучасних відер для сміття, пояснимо базові критерії їх вибору і познайомимо з актуальною моделлю відповідної урни, що стала хітом продажів.

Видова специфіка

Відро для сміття має свою історію-як продукт промисловості з'явилося майже півтора століття тому. Починаючи з 1883 року, ємності для відходів стали випускати у Франції.

Зараз у продажу можна знайти відра для сміття найрізноманітніші, що відрізняються наступними характеристиками.

  • Обсяг. Мінімальний літраж ємностей для відходів становить 3 л, альтернатива найбільших габаритів вміщує 60 л.на нашому сайті представлена колекція контейнерів для сміття, що включає зразки на 3,5,12,16,20, 27, 32 і 45 літрів. Максимальний літраж призначається для кухонь закладів громадського харчування.
  • Матеріал. В основному, сміттєві відра випускаються пластикові та металеві, або в комбінації цих матеріалів. Модифікації з металу забезпечуються антикорозійним покриттям, а пластиковий варіант виготовляється з полімерів підвищеної міцності.
  • Формою конструкції. Асортимент урн для відходів на кухню різноманітний: він включає моделі квадратної, прямокутної і круглої форми, кутові і циліндричні, відкриті і герметично закриваються.
  • Функціонал. Просунуті нинішні господині віддають перевагу відру для сміття з розширеною функціональністю – наприклад, з автоматично відкривається кришкою, в тому числі обладнаної сенсорним датчиком руху, або з пресом, що ущільнює відходи в брикети, або обладнаним висувною системою.
  • Особливостями дизайну. Можна знайти в продажу відро для сміття будь-яких забарвлень, від лаконічних до помітних, без будь-яких елементів декору і оригінально прикрашене принтом. В тренді контейнери для сміття кольору «металік» – вони елегантно виглядають і гармонують з будь навколишнім оточенням.

Словом, вибір таких аксесуарів для кухні настільки величезний, що визначитися з потрібною моделлю буває вельми непросто. Як купити відро для сміття, необхідне саме вам, читайте далі.

Особливості вибору

Насправді, все не так складно як здається: базових критеріїв для покупки відра для сміття існує лише два: це обсяги сміття, які «виробляє» ваша сім'я, і індивідуальні переваги користувачів.

Вибирати відро для сміття на кухню слід з урахуванням таких аспектів:

  • кількості осіб, що проживає в квартирі або будинку - згідно з даними, отриманими в результаті досліджень, одна людина в середньому за день створює приблизно 3-4 літри сміття;
  • площі приміщення і наявності вільного простору в ньому - так як більшість міських квартир обладнуються невеликими кухнями, в пріоритеті моделі компактні, вбудовані всередину шаф;
  • вимог до зручності використання відра для сміття - найменш ергономічним варіантом є модель з кришкою, яку треба відкривати і закривати руками, а більш комфортними є контейнери для відходів з розширеною функціональністю;
  • характеру самого сміття - якщо відходи сухі, можна купувати відро для сміття і без кришки (хоча такий варіант більше підходить для офісу, а не для кухні);
  • гігієнічності контейнера - краще вибирати урни з щільно і автоматично закривається кришкою (герметичність бака – умова для блокування неприємних запахів, а кришка, яка працює без необхідності торкання до неї, не залишить на ваших руках мікробів, та й сама по собі буде менше бруднитися);
  • дизайнерський смак користувачів-більшість господинь вважають за краще строгість і класичні рішення, але знаходяться серед них і любителі креативу, які прагнуть до ексклюзивності та оригінальності у всьому, аж до відра для сміття, перетворюючи цей аксесуар в яскравий акцент оформлення кухні.

Від характеристик і якості сміттєвого відра залежить його вартість – свій бюджет при покупці цього аксесуара слід брати до уваги також.

Яке відро для сміття купити краще і де це зробити?

У багатьох країнах світу, в тому числі в Україні, стали затребуваними відра для сміття на кухню.

Офіційним представником даної компанії в нашій країні є наш магазин – цим пояснюється доступність цін нашого товару.

Ми рекомендуємо звернути увагу на модель сміттєвого відра з вбудованою в шафку конструкцією і автоматичною кришкою, що відкривається синхронно з дверима шафи.

Таке відро для сміття є однією з найбільш продаваних моделей, тому що має ряд переваг:

  • довговічність конструкції - збірка цього контейнера для відходів ідеально добротна, а матеріали для нього використані найнадійніші (урна виконана з нержавіючої сталі і доповнена деталями з високоміцного пластика АВС);
  • практичний Вбудований тип - відро для сміття підвішується на внутрішню стінку шафи, тому не заважає прибиранню, вимагаючи переміщення, і займає небагато простору;
  • безконтактне користування - кришка сміттєвого відра, прикріплена до дверей мотузкою, відкривається сама, якщо відчинити дверцята шафи (це рішення гігієнічне і ергономічне одночасно);
  • оптимальна місткість - модель підійде для сімей до 3-4-х чоловік (а таких у нас більшість);
  • приємний дизайн - відро для сміття виготовлено в елегантному кольорі "хром" і забезпечено чорною обробкою, тому виглядає стильно і сучасно.

Комплектація такого сміттєвого відра, яке поставляється в захисній поліетиленовій плівці, включає всі необхідні кріпильні елементи, а його установка проста – інструкція з монтажу урни також передбачена в комплекті її поставки.

Звертайтеся-ми пропонуємо такий високоякісний товар, що став популярним, за ціною виробника і з офіційною гарантією!

Супутні товари