Герметики для бетонних підлог та вікон

Зробити максимально тривалий термін експлуатації підлог з бетону, зокрема на таких об'єктах, як майданчики, паркінги і т. п. допоможуть герметики наступних марок:

  • Profflex PU 40. Засіб є однокомпонентним герметиком, виготовленим на основі поліуретану, і має сірий колір.
  • Tenalux 131M. Також відноситься до категорії однокомпонентних герметиків і відрізняється аналогічною сірим забарвленням. Підстава MS Polymer дозволяє матеріалу герметично закривати шви в конструкціях, що піддаються впливу механічних навантажень і деформацій до 25%.
  • Tenalux 112M. Однокомпонентний герметик з тотожною полімерною базою. Їм переважно оброблять покрівлі будівель.
  • Profflex. Випускається у варіантах А і В. Обидва підвиди являють собою акрилові паропроникні герметики, мають білий колір і використовуються для обробки швів на стиках вікон, балконів і т. д.

  • Okisplast. За допомогою такого двокомпонентного герметика заповнюються стики і тріщини в будівлях, які не передбачають механічне навантаження і допускають деформацію до 25%.

Герметизувати горизонтальні і вертикальні з'єднання і холодні робочі шви в залізобетонних і бетонних конструкціях доцільно також за допомогою спеціального шнура на базі бентонітової глини.
Ми рекомендуємо бентонітовий шнур SANPOL. Сфера його застосування включає не тільки бетонні конструкції, але і резервуари з водою. Такий шнур-оптимальне рішення для герметизації збірних деталей і монтажу трубопровідних систем різної специфіки.

Супутні товари