Як правильно вибрати аксесуари для вашої ванної кімнати

Аксесуари для ванної- це не тільки стильна прикраса, але і практичні помічники в повсякденному житті. Почнемо з питання: чи призначені вони для додання інтер'єру шарму або стали невід'ємною частиною вашого повсякденного рутинного процесу?

Слово "аксесуар" іноді втрачає свою первісну смислове навантаження. Аксесуар - це дрібниця, здавалося б, Надлишкова, але здатна внести значимий внесок. Як можна недооцінювати стильну полку з хромованого металу, де акуратно розташовані незліченні корисні предмети? А що щодо вишуканого кільця для рушників?

Насправді, наш мозок прагне спростити наше життя, уникаючи зайвих зусиль. Він формує звички, щоб ми могли миттєво знайти потрібний аксесуар, не роздумуючи.

Простий тест на значимість аксесуарів

Спробуйте розмістити набір аксесуарів для ванної, що включає:

Спочатку ваш мозок запам'ятає їх розташування, формуючи нові звички. Згодом вам буде потрібно всього кілька секунд, щоб знайти потрібний предмет моментально. Однак, якщо раптово прибрати всі аксесуари з ванної...

Ви можете здивуватися, наскільки це може порушити вашу ранкову рутину.

Переваги аксесуарів для ванної

  • Практичність аксесуарів у ванній

Практичність-головне слово, яке виробники сантехніки, меблів і аксесуарів завжди підкреслюють. Але часто ми не приділяємо цьому увагу, упускаючи справжні можливості.

Практичність-це не просто набір функцій. Тепер ми хочемо, щоб наші аксесуари допомагали в повсякденних завданнях і створювали затишок у ванній кімнаті.

Аксесуари для ванної кімнати підбираються з урахуванням практичності, щоб полегшити гігієнічні процедури і створити порядок.

Якщо стиль вашої ванної має значення, вибрані аксесуари повинні гармоніювати з ним.

Правила підбору колірних аксесуарів:

  • Невеликі деталі не повинні повністю збігатися за кольором з обробкою, але вони можуть бути в тій же колірній гамі і трохи світліше або темніше.
  • Яскраві аксесуари можуть контрастувати з кольором основної обробки або служити акцентом.
  • У маленькій ванній кольорові аксесуари можуть виділити зону раковини, у великій ванній – аксесуари можуть варіюватися в різних частинах кімнати (при цьому краще використовувати не більше 2-4 кольорів).

Як вибирати аксесуари? Ванна-це місце гармонії текстур

Не варто оцінювати аксесуари виключно за зовнішнім виглядом.

Типи аксесуарів

Аксесуари можна розділити на наступні категорії в залежності від їх розташування:

  • Підвісні аксесуари. Провідні виробники надають інноваційні способи кріплення, які дозволяють вам легко встановлювати полки, гачки і тримачі для рушників самостійно, без допомоги фахівців. Ви також зможете переставити аксесуари при необхідності.
  • Настільні аксесуари. Вони розміщуються на раковинах або стільницях. Це включає мильниці, склянки для зубних щіток і дозатори.
  • Підлогові аксесуари. Вони розміщуються на підлозі і включають кошики для зберігання і щітки для унітазу
Супутні товари