Як вибрати правильну ширину трапу для вашої душової кабіни

Підбір правильної ширини трапа для вашої душової кабіни - це ключовий момент, про який варто пам'ятати при покупці. У магазині Budlea ми пропонуємо різноманітність трапів для душу, включаючи точкові лінійні, Комбіновані та квадратні моделі.

Особливу увагу слід приділити розмірам. Адже не тільки стиль і дизайн важливі, але і практичність. У випадку з точковими лінійними, комбінованими і квадратними трапами, важливо, щоб вони мали ухил з усіх боків, щоб ефективно збирати і відводити воду, запобігаючи застій і неприємні неприємності у вашій душовій кабіні.

Наш асортимент включає в себе лінійні сливи різних розмірів-від 40 до 120 см в довжину і шириною від 4 до 11 см.кожен з них забезпечений сифоном, висота якого варіюється від 65 до 160 мм, а також грязеуловителем для додаткової гігієнічності.

Загальна висота конструкції трапа коливається в межах від 1,5 до 9 см, що дозволяє вам підібрати оптимальну модель, відповідну вашим потребам і особливостям душової кабіни.

Не забувайте, що наші трапи не тільки забезпечують ефективний злив води, але і славляться надійністю і довговічністю. Тому, купуючи трап для душу разом з Budlea, ви інвестуєте в комфорт і затишок у вашій ванній кімнаті. Довіртеся нам і вибирайте якість!

 

Супутні товари