Укладання керамограніту на регульованих опорах: просто, швидко, ефективно

Для укладання керамограніта на регульовані опори не потрібно клей, так як це робиться сухим методом без додаткової фіксації. Цей спосіб забезпечує простий і швидкий доступ під покриття для обслуговування водостічних воронок та інженерних комунікацій, включаючи електропроводку. Стандартні роздільні пластини на регульованих опорах дозволяють створювати рівні і рівномірні шви між керамогранітними плитами, які не вимагають заповнення. Це забезпечує вам рівну і суху поверхню, легку в експлуатації і обслуговуванні.

Використання регульованих опор для укладання керамограніта вважається відмінним рішенням, так як сучасні опори вирішують ряд завдань:

  • Циркуляція повітря: вони забезпечують правильну циркуляцію повітря між чорновою основою і готовим покриттям.
  • Вирівнювання перепадів: допомагають вирівняти суттєві перепади на чорновій основі.
  • Підготовка рівного підстави: створюють надійну основу для фінішного покриття.
  • Фіксація плит: забезпечують надійну фіксацію керамогранітних плит.

Процес монтажу дуже простий: потрібно просто рівно укласти плити в спеціальні фіксатори з роздільниками необхідного діаметра на регульованих опорах. Опори встановлюються по всьому периметру майбутнього настилу на однаковій відстані один від одного. Габарити опор можуть відповідати розмірам керамограніта. З використанням лазерного або звичайного будівельного нівеліра перевіряється рівень. Якщо є ухил на поверхні, можна скористатися коректорами кута нахилу до 7 градусів. Коли рівень встановлений, можна приступати до укладання керамограніта на регульованих опорах.

Під керамогранітом можна прокладати будь-які комунікації, так як на опорах передбачені спеціальні кріпильні отвори. Цей метод укладання дозволяє провести ремонт комунікацій без пошкодження покриття. При необхідності зняти плитку в місці пошкодження і після ремонту укласти її назад.

Керамограніт на регульованих опорах можна використовувати як для внутрішніх, так і для зовнішніх настилів. Він може бути знятий і переміщений на нове місце завдяки відсутності клею, що робить його зручним і економічним рішенням для створення різних видів терасових покриттів.

Скористайтеся цим ефективним і сучасним способом для швидкого створення різних настилів, і ми з задоволенням допоможемо Вам у цьому.

Супутні товари