Робимо терасу на відкритому балконі

Облаштування тераси на відкритому балконі c допомогою регульованих опор Karoapp

Кожному з нас часом необхідно єднання з природою, тому багато хто прагне влаштуватися за містом на постійній основі. Але що ж робити в тому випадку, якщо ритм і спосіб життя не дозволяє покинути галасливий мегаполіс, а часом так хочеться зануритися в атмосферу затишку заміського будинку, і просто прочитати улюблений літературний твір, сидячи на власній терасі. Якщо ваша квартира оснащена відкритим балконом, можна вважати, що проблема практично вирішена! Для того щоб облаштувати Ваш балкон під терасу для релаксації, посиденьок з друзями або для будь-якого іншого проведення часу, вам достатньо визначитися зі стилем, обзавестися невибагливою садової меблями, прикупити необхідні елементи декору і, якщо ви цінитель флори, придбати потрібну кількість вазонів для її озеленення. Всі ці елементи створять затишок, і максимально наблизять вас до відчуття, що ви перебуваєте на своєму Особистому острівці радості і спокою посеред міської суєти.

Але є один дуже важливий момент, на який варто звернути особливу увагу. Цим моментом є підлогу вашої тераси, а точніше, як і за допомогою чого його можна облаштувати. Ми пропонуємо вам найоптимальніше рішення для даного завдання, а саме систему регульованих опор Karoapp. Вона проста в облаштуванні і демонтажі, має безліч переваг і приємно здивує вас довголіттям своєї експлуатації.

Регульовані опори Karoapp створені за принципом гвинтового домкрата, що дозволяє виставляти висоту під будь-яке покриття з точністю до міліметра. За рахунок своєї унікальної конструкції, вони не потребують кріплення, що дозволить уникнути порушення гідроізоляційного шару вашого відкритого балкона.

Виробляти регульовані опори Karoapp з високоякісного ПВХ, що робить їх водостійкими і перешкоджає появі на них цвілі і грибка.

З системою регульованих опор Karoapp ви можете не хвилюватися з приводу передбачуваних навантажень, адже кожна з опор витримує до 900 кг.

Ще одним з найважливіших переваг при облаштуванні тераси на відкритому балконі за допомогою регульованих опор Karoapp, є те, що вони оснащені коректором ухилу, який зможе компенсувати нахил підстави для відводу води. Це дозволить надати фінішному покриттю строго горизонтального положення.

 

Регульовані опори Karoapp дозволять Вам використовувати свою фантазію з приводу підлогового покриття по максимуму, ви можете використовувати різноманітні матеріали будь-яких кольорів і фактур.

Також не можна не сказати про те, що демонтаж тераси на регульованих опорах так само простий, як і її установка, що дозволяє швидко здійснити його перед приходом холодів.

Система регульованих опор Karoapp - це ідеальне рішення при облаштуванні свого райського куточка у вигляді тераси на вашому відкритому балконі. Вам необхідно тільки визначиться з площею, а наші фахівці виконають всі необхідні прорахунки в максимально короткий термін.

Супутні товари