Як зробити покрівлю, що експлуатується, на регульованих опорах

Перспективною тенденцією в сучасній будівельній індустрії є використання дахів будівель в якості корисних експлуатованих площ. Наприклад, особливої популярності набуває облаштування терас, де в ролі підлоги виступають ділянки даху облаштовані додатковим покриттям. Але недоліком даного рішення є велика вага подібної конструкції, підлогове покриття під некомфортним кутом, а також складності в прокладці і ремонті різних комунікацій (інженерних мереж, трубопроводів).

Але технології не стоять на місці і для того щоб набагато полегшити і прискорити процес облаштування та експлуатації покрівельних терас, були створені інноваційні  регульовані опори Karoapp.


Система регульованих опор KaroapP являє собою комплекс аксесуарів спрямованих на ефективне рішення облаштування терас на всіляких покриттях (гідроізоляція, жорсткий утеплювач, грунт, бетон).

Якщо говорити про переваги опор Karoapp безпосередньо при облаштуванні експлуатованої покрівлі, необхідно виділити кілька основних моментів.

  • По-перше, установка регульованих опор Karoapp не вимагає кріплення до основи, що виключає можливість пошкодження гідроізоляційного шару покрівлі. Також завдяки особливостям їх конструкції вони рівномірно розподіляють навантаження по всьому гідроізоляційному шару і здатні витримувати навантаження на одну опору до 900 кг.
  • По-друге, дякувати коректора нахилу до 7% опори Karoapp компенсують ухил для відводу води, який в обов'язковому порядку присутній на кожній плоскій покрівлі і тим самим забезпечують поверхні строго горизонтальне положення.

У підлогою просторі між поверхнею покрівлі і фінішним покриттям, є можливість розмістити всілякі комунікації, з легким і швидким доступом до них, а вільне провітрювання не дозволить розвиватися шкідливої мікрофлори в цій зоні.

Так як фінішне покриття укладається з невеликими зазорами для відводу води, це значно спрощує очищення поверхні (досить просто промити водою зі шланга), а також це сприяє швидкому висиханню поверхні тераси. Вода, потрапляючи на терасне покриття, вільно стікає вниз до гідроізоляційного шару і потім видаляється за допомогою водостоку в загальну каналізаційну систему.

Регульовані опори Karoapp створені за принципом гвинтового домкрата, що дозволяє підняти площину покриття на будь-яку необхідну висоту в діапазоні від 18 до 1083 мм, забезпечуючи з точністю до 1 мм Плавне регулювання рівня покриття.

Досить простий і точний спосіб регулювання методом обертання коректора на 360 градусів за годинниковою стрілкою або проти неї забезпечує швидкість монтажу.

Після визначення необхідної висоти на опору Karoapp необхідно надіти спеціальне кільце для фіксації регулювання, яке виключає подальше обертання, викликане всілякими навантаженнями.

Виготовлений регульовані опори Karoapp з високоякісного поліпропілену. Завдяки складу цього матеріалу опори є вологостійкими, морозостійкими і не схильними до появи цвілі і грибка.

Супутні товари