Як зробити літню терасу

У сучасному світі, де походи в кафе і ресторани стали невід'ємною частиною життя практично кожної людини, конкуренція серед закладів громадського харчування невблаганно зростає. Власники, раз у раз, розробляють нові концепції, маркетингові ходи і привабливі акційні пропозиції, щоб залучити відвідувачів.  Але ж основне, що хоче отримати клієнт - це смачна їжа і приємна атмосфера. А що може бути краще, ніж провести вечір або обідній ланч на літній терасі, особливо в теплу пору року?
І тут піде логічне запитання: "А що ж робити з терасою в холодну пору?", "Навіщо витрачати зусилля і кошти на її обслуговування в зимовий період?»

Відповіддю на цих два цілком логічних питання якраз і стануть регульовані опори Karoapp! Неймовірна легкість і простота в монтажі, і такий же нескладний демонтаж, роблять опори Karoapp® оптимальним рішенням для нашої країни, в якій спекотне літо, змінюється холодними зимами, і потреба у відкритих терасах втрачає свою актуальність.

Але це ще далеко не всі плюси опор Karoapp®! Якщо концепція вашого закладу передбачає відкриту терасу, у вас не буде необхідності ходити з шаманським бубном в марних спробах відкликати дощ! Ви сміливо можете заливати стяжку з ухилом для відводу води, адже за допомогою регульованих опор Karoapp® з коректором кута ухилу до 7% ви можете застосовувати їх на поверхнях різної конфігурації, надаючи покриттю строго горизонтальне положення. При цьому якісний ПВХ, з якого виготовлені опори Karoapp, не схильний до появи цвілі і грибка, що робить їх абсолютно безпечними для здоров'я Ваших відвідувачів і значно подовжує період їх експлуатації.

Також в підлогою просторі між підставою і фінішним покриттям ви запросто зможете розмістити всі інженерні комунікації і підсвічування, маючи при цьому завжди можливість легкого доступу до них.

Ви вже уявили, як можна обіграти екстер'єр вашого кафе за допомогою регульованих опор, але тепер вас хвилює «а чи безпечно це? Адже в моєму закладі буде постійне вавилонське стовпотворіння з потоку клієнтів?!». Абсолютно! Регульовані опори Karoapp® виготовлені з високоміцного полівінілхлориду, і кожна опора витримує навантаження в 900 кг.

Підсумовуючи все вищесказане, можна сміливо зробити висновок, що опори Karoapp® ідеальне рішення для власників закладів, які піклуються про комфорт своїх відвідувачів, але і підходять до цього питання досить раціонально.

Фахівці компанії нададуть вам професійну консультацію і розрахують необхідну кількість опор під індивідуальний проект тераси вашого кафе чи ресторану.

Супутні товари