Відкриті тераси, веранди та патіо на регульованих опорах Karoapp

Приватний будинок, це приголомшлива віддушина для багатьох любителів природи. На його території можна, як і провести час в затишному самітництві або ж повеселитися з сім'єю і друзями на свіжому повітрі, так і вирощувати городні культури або ж займатися садівництвом. Загалом, робити все те, до чого лежить душа. Але все рідше це місце здобуття дзену обмежується одним лише будинком. Адже Дачна ділянка набуває свій унікальний і закінчений вигляд лише тоді, коли в нього включені всі необхідні елементи. Без декоративного оформлення, простір часто здається порожнім і безликим, тому все більше людей вдаються до облаштування своїх маєтків, за допомогою нескладних, але створюють затишок конструкцій, таких як: веранда, тераса або патіо.

У деяких моментах ці конструкції дуже схожі, але все ж між ними присутні якісь відмінності, з чим ми і пропонуємо розібратися трохи докладніше.

Почнемо з конструкції, яку називають «патіо». Традиція її облаштування прийшла до нас з країв Середземного моря і в перекладі з іспанської означає «внутрішній двір», чим і повноцінно розкриває її призначення. Зона патіо-це вимощена відкритий майданчик, часто прихована від сторонніх очей живоплотом або кучерявими рослинами.

Відкрита тераса зазвичай впритул примикає до будинку і може бути накрита дахом, що робить її, по суті, вдосконаленим патіо. Вона може бути огороджена перилами або поребриком або не захищатися зовсім, тим самим створюючи буферний відкритий простір між будинком і садом.

 

 

Веранда являє собою Криту платформу, яка знаходиться на одному рівні з першим поверхом будинку і може бути повністю або частково огороджена перилами.

В незалежності від того, яку з цих конструкцій ви вважаєте за доцільне бачити на території свого приватного будинку, з системою регульованих опор Karoapp її монтаж не доставить вам особливого клопоту і значно заощадить Ваш час.

Регульовані опори Karoapp є надійною основою для всіх видів фінішного покриття і встановлюються на всілякі поверхні. Завдяки їм можна усунути будь-які нерівності підстави і підняти підлогове покриття на бажану висоту. Що стосується матеріалів, що застосовуються в якості фінішного покриття для терас, патіо і веранд, то вони можуть бути найрізноманітнішими: декінг з натуральної деревини або композиту, кам'яні плити, керамограніт, дерев'яні плити, садовий паркет.

Завдяки збереженню зазорів між плитами фінішного покриття, істотно полегшується стік води вниз і її видалення По водостоку. Що значно спрощує прибирання веранди, тераси або патіо, оскільки дозволяє змити забруднення за допомогою шланга. Зазор, який є в підпільному просторі, забезпечує вільну циркуляцію по ньому повітря, що дозволяє виключити появу і розвиток цвілі і грибка.

Регульовані опори Karoapp виготовляються з високоміцного і високоякісного поліпропілену. Вони "працюють" за принципом гвинтового домкрата і легко регулюються по висоті, що дозволяє виставляти бажаний рівень підлоги, з точністю до міліметра. Більш того: наявність коректора кута з можливістю нахилу від 0 до 7% дозволяє підбирати необхідний кут нахилу. Такий підхід дозволяє забезпечити строго горизонтальну поверхню веранди, тераси, або патіо. Регульовані опори Karoapp так само є дуже міцною основою, вони здатні витримувати навантаження до 900 кг на одну опору.

Як ви вже і самі переконалися, в незалежності від того, який саме тип конструкції для прикраси вашого дачної ділянки доведеться вам до душі, регульовані опори Karoapp приємно здивують вас простотою монтажу і довгим періодом експлуатації.

Супутні товари