Перевага використання регульованих опор Karoapp

Ідеально рівна легкомонтована підлога, зі скоригованим кутом нахилу, під яким можна прокласти сантехнічні комунікації та інженерні мережі. Раніше це звучало лише як нездійсненна мрія на межі фантастики. Але завдяки інноваційним регульованим опорам Karoapp® і фахівцям компанії Monolit Build мрія стає реальністю.

Регульовані опори Karoapp® - це продукція турецького виробника, яка виготовляється за інноваційними технологіями і відповідає всім міжнародним стандартам якості.
Система регульованих опор Karoapp ® являє собою економне альтернативне рішення, яке дозволяє обійтися без використання бетонної стяжки для вирівнювання підлоги під фінішне покриття і дозволяє компенсувати всі нерівності і ухили поверхні без додаткових витрат.

Переваги регульованих опор Karoapp®:



Регульовані опори Karoapp® здатні створювати вільний простір (від 18 до 1083 мм) між гідроізоляцією і фінальним покриттям для розміщення сантехнічних комунікацій та інженерних мереж з можливістю оперативного доступу і проведення маніпуляцій з ними.

У становка опора може здійснюватися без механічного кріплення, що дозволяє запобігти можливості пошкодження гідроізоляційного шару.

Кожна опора Karoapp ® здатна витримувати навантаження в 900 кг, а ширина основи опори становить 200 мм.при укладанні лаг або плит, під впливом власної ваги конструкція стає нерухомою. Для зручності і швидкості монтажу покриттів на опори були розроблені спеціальні фіксатори, з'єднувальні планки, компенсаційні прокладки і коректори кута нахилу.

Регульовані опори Karoapp® з коректором кута ухилу до 7% дозволяють застосовувати їх на покрівельних поверхнях різної конфігурації, надаючи площині покриття строго горизонтального положення.

Використання системи регульованих опор дозволяє в короткі терміни створити покриття необхідної висоти без зміни висоти фасаду будівлі і не перевантажувати поверхню для облаштування терас, відкритих балконів, майданчиків і зон відпочинку.

Регульовані опори Karoapp® ідеально підходять для тимчасових і сезонних конструкцій, таких як літні майданчики ресторанів і басейнів, сцен і відкритих патіо. В кінці сезону такі конструкції можна легко розібрати і зберігати до наступного року.

Форма і конструкція опор були спеціально спроектовані для максимальної зручності укладання покриття, в якості якого можна використовувати: Плиткові матеріали з керамограніта, полікарбонату, скла; дошку з натурального дерева і композитних матеріалів; решітки з металу і полімерних матеріалів; лаги з металу і дерева для укладання терасної дошки.

Регульована опора Karoapp®  працює за принципом підйомного домкрата. За рахунок різьбового з'єднання вона може підніматися на необхідну висоту. Вона використовується як єдиний елемент в зборі. Таким чином, опори фіксуються на кутах плит і при необхідності на бічних сторонах.

Виготовляти регульовані опори з високоякісного поліпропілену, який є екологічно безпечним матеріалом. Поліпропіленові опори мають ряд переваг в порівнянні з їх металевою альтернативою. Вони не схильні до корозії, водостійкі і не робить негативного впливу на гідроізоляційні покриття будь-якого виду навіть в процесі тривалої експлуатації. Цей матеріал має високу стійкість до перепадів температур і може експлуатуватися в діапазоні від -35 до 40 С.

Сподіваємося, що дана стаття допомогла вам розібратися в перевагах використання систем регульованих опор Karoapp® для швидкого монтажу каркаса і облаштування всіх видів терасових покриттів, пішохідних фонтанів, створення фальшпідлог громадських, офісних просторів і серверних кімнат.

Але якщо у вас все ж залишилися питання, ви завжди можете звернутися до фахівців нашої компанії, які нададуть всю необхідну для вас інформацію.

Супутні товари