Регульовані опори для влаштування пішохідних фонтанів

Яке позамежне задоволення викликає у оточуючих щирий захват дитини намагається пробігти між струменів пішохідного фонтану, що представляє, що він ховається від лазерних променів свого уявного противника. Та й тим, кому давно вже не 6 років часом полювання відволіктися від суєти дорослого життя і знову відчути себе безтурботним чадом, здатним насолоджуватися кожною миттю. Можливо, саме це глибинне бажання багатьох громадян і послужило такому стрімкому поширенню пішохідних фонтанів в нашій країні. Але навіть якщо ця теорія і не вірна, в будь-якому випадку «сухий» або пішохідний фонтан, це красиве і вельми доцільне рішення для жаркого міста. Він відмінно освіжає повітря, та й приємно відчути пару крапель прохолодного бризу на шкірі в спекотний літній день або ж милуватися рухом води з підсвічуванням в такт музики вечірніми сутінками.

Ви вже представили все це і від облаштування пішохідного фонтану вас відділять тільки думки про те, що його установка займе багато часу і зажадає величезного штату фахівців? Гарні новини! Дякувати регульованим опорам Karoapp у вас не буде необхідності споруджувати складний каркас для вашого фонтану, адже все, що вам потрібно це лише визначитися з його передбачуваною площею і наші фахівці зроблять розрахунок на необхідну кількість опор в найкоротші терміни.

Монтаж пішохідного фонтану за допомогою регульованих опор Karoapp не займе багато часу, а в підлогою просторі між підставою і фінальним покриттям ви з легкістю зможете провести всі необхідні комунікації, наприклад, розмістити кабелю для підсвічування.

Ви можете здійснити свої найсміливіші мрії, використовуючи надпотужні насоси, які зроблять ваш водний перформанс ще більш захоплюючим. А також якщо ви плануєте зробити фонтан для громадського користування, вам не варто хвилюватися про можливе навантаження, адже кожна регульована опора Karoapp витримує 900 кг.

Регульовані опори Karoapp  стійкі до агресивних середовищ і відмінно експлуатуються навіть в умовах високої вологості (а фонтанів без води не буває). Вони стійкі до впливу шкідників, не гниють, не є благодатним грунтом для розвитку цвілі і грибка. Високоякісний поліпропілен функціональний при низьких і високих температурах, а використання протиморозних добавок дозволяє збільшити нижній температурний межа до мінус 40ºС.

Так що, якщо ви плануєте зводити пішохідний фонтан для особистого або громадського користування, монтаж якого не займе багато часу, а експлуатаційний період порадує своєю довговічністю, швидше зв'яжіться з нами, адже регульовані опори Karoapp є чудовим рішенням для цієї мети!

 
Супутні товари