Зимовий сад на даху за допомогою регульованих опор

Зимові сади на даху будинку не тільки є сучасним модним рішенням, але і володіють своєю пронизує століття історією. Перша згадка про них на картинках із зображенням кам'яних ваз у палацах Стародавнього Єгипту датується 4 тисячоліттям до нашої ери. Потім у єгиптян цю ідею перейняли стародавні римляни, які розміщували міні-сади на своїх підвіконнях. Імущі власники садиб могли дозволити собі сад в самому серці споруди, який був оточений могутніми колонами.

Європейці теж не залишилися байдужими до цієї ідеї, і вже в XI столітті король Голландії Вільгельм облаштував квіткову оранжерею у власному палаці. Незабаром після цього з'явилися «помаранчеві будиночки» – це будівлі, в яких цілий рік цвіли цитрусові.

Оранжерея в Версалі часів Людовика XIV вважається найкрасивішою в історії людства, і у нас є можливість переконатися в цьому і до цього дня. У XVIII столітті на зміну популярності цитрусовим деревам, в прототипах зимових садів, прийшли тропічні рослини, які радували погляд своєю екзотичністю і буйством фарб. У 1854 році англієць Джозеф Пакстон побудував «Кришталевий палац» – прабатько сучасного зимового саду.

У наш час облаштувати свій зимовий сад на даху власного будинку цілком посильне завдання. Головне бажання і знання оптимальних для цього технологій і рішень. Якраз одним з таких рішень і є система регульованих опор Karoapp. Вона позбавить вас від необхідності облаштовувати складне багатошарове підставу під фінішне покриття Вашого майбутнього саду. Також за рахунок полого простору, дозволить приховати всі необхідні інженерні комунікації, і забезпечить легкий до них доступ.

Регульовані опори Karoapp встановлюються на будь-яку основу і не вимагають додаткового кріплення, що дуже важливо при роботі з покрівлею, при використанні опор гідроізоляційний шар не буде пошкоджений і не втратить своєї цілісності.

Також за рахунок того, що опори Karoapp оснащені коректором ухилу до 7%, вони запросто зможуть надати фінальному покриттю строго горизонтальне положення, навіть з урахуванням того, що сама покрівля була виконана під нахилом для відводу води.

Регульовані опори Karoapp виготовлені з високоміцного і високоякісного поліпропілену, який витримує навантаження до 900 кг на одну опору і є термостійким і вологостійким матеріалом, який запобігає розвитку шкідливого середовища, такий як цвіль і грибок.

Облаштування зимового саду на даху будинку не найпростіша затія, але ж результат явно варто того! А система регульованих опор Karoapp дозволить значно прискорити і полегшити цей процес. 

 
Супутні товари